yetim kaldin, bakalim ne olucak...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
I did reply to this but the post got wiped for some unknown reasonİlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelo makes really hard tackles.It means he can deserve red card at any time.It makes the game difficult for team.So I do not like a player like murderer
Yorum
-
İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelalettin istifa başlığı açacağım

Yorum
-
Misafir
Yorum
-
İngilizce? Kelime 'halidir' bilmiyorumİlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu nasıl bir ruh halidir Allah'ım
Yorum
-
Benden sana tam destekİlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelalettin istifa başlığı açacağım

Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Celalettin jübile yap masrafları ben karşılayacağım.Lütfen!
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelalettin jübile yap masrafları ben karşılayacağım.Lütfen!
büyük konuşma kardeş bi celo yüzünden değermi o kadar masrafa
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Harbiden Ziya'nin evladi. Onun kadar yüzsüzse bu laflara seni bin pisman eder. Gider Barcelona'yla jübile yapmaya kalkar.İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebüyük konuşma kardeş bi celo yüzünden değermi o kadar masrafa
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum