Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• buna 2 yılda verdiğimiz parayla iyi bir transfer yapardık,bunun takımda olmaması da ayrı bir güzellik olurdu tabi...
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Öylede böylede parasını alıyor gönderemiyoruz madem en azından az zararla çıkalım bu işten çıkar idmana oynatma kardeşim mümkünse takım içinde topa dahi dokundurma ne bileyim ufak bir dükkan açın kendi yağında kavrulsun sözleşmesi bitene kadar ama kadro içinde bulunmasın aldığı para yetmiyormuş gibi birde oynayarak zarar veriyor takıma..
      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Bir insan bu kadar yüzsüz olabilir ancak! Celaleddin alınacak çok ders var..
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• Bu sülükten ne zaman kurtulacağız,ne belaya çattık Allahım sabır ver bize...

Yorum

• bu adama bi soru sorucam: aldığı paranın hakkını veriyor mu ?

ya da nıye bu kadar para alıyor

ulan ne iş yapar bu adam, bunun asıl mesleği nedir

çek git ulan Trabzon dan, defol lann

Yorum

• Yıllık 1 trilyon 150 milyar mı?Dünyadaki en şanslı insan sensin Celaleddin.Hiç yeteneğin olmamasına rağmen geçinip gidiyorsun.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ağzımızdan çıktı, kimse bu kadar sabırlı olamaz, herhalde gönderilir diye ettik bir yemin. Sonra Ziya "baba" geldi, sen kaldın, biz de Avni Aker'e bakmakla kaldık. Aylar, belki de yıllar oldu burnumun dibindeki stadyuma maç seyretmeye gitmiyorum. Zaman zaman "niye büyük konuştum" diye kendime kızdığım oldu ama sözümü çiğnemedim. Sen varsın diye maça gitmedim.

Ahan daha büyük yemin sana... Senin 11'de olduğun maçları TVden bile seyredersem benden adisi yok.

Aman kal, gitme bir yerlere...

Yorum

• Bir insan 5 senedir tek bir orta bile yapamaz mı?

Yorum

• Şu Ziya Doğan diyorum, bir kulüple anlaşsaydı belki bunları teker teker toplardı başımızdan. Yoksa bu çiftlikten kimse ayrılmaz.

10 dönüm bostan
                    yangel yat osman
                    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• ya hiç bişeyden anlamasannn 1 gün boyunca hiç bişe yapmayıp köşe direğinin oradan orta açarsın orta açmayı öğrenirsin bunuda mı yapamıyorsun ya sen ne biçim topçusun nefret ediyorum senden ya sen hangi alt yapıda yetişdin kimdi hocan merak ediyorum böyle bir futbolcu hayatı olamaz aldığın paralar haram olsun ya
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ersun hocayı yollamak icin kasıtlı oynamıyo bu adam
                        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                        -ismail-

Yorum

• ve celoş sonunda sittir olup gitti...
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Lan sülük senden kurtuluyoruz ya çok mutluyum...Pılını pırtını topla defol git.....

Yorum

• şükürler olsun allahııma kurtulduk pisligin birinden ohhhhh eline koluna beline dilkine saglık ersun hocaaaaaa büyüksüğn valla etme eyleme hocam nolur su nuriyi kovsana)

Yorum

• ilk defa bu başlığa rahatlıkla yazıyorum kızgın değilim mutluyum ohh süper oldu muhteşemm kurtuldukk bu ortalarını taça atan topuu kaptırmamak için bodoslama diken 4. lig amatör küme topçusundan hadi bakalım celoo bey jipinlen defol gitt
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim