Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu celaledddine bişey demiyorum adamın bir tane olumlu hareketi yok valla eksik oynuyoruz onun oynadığı maçlarda
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• Ziya gittiyse en büyük yardımcılarımızdan biride Celloydu.Artık ona kızmama kararı aldım.

Yorum

• ya arkadaşlar celaleddine niye kızıyorsunuz ben anlayamadım adamın yeteneği kapasitesi belli o parayı o formayı bana da verseler ben kabul ederim asıl kızılması gereken kişiler celaleddin ve onun gibi yetenek özürlü kişilere trabzonspor forması gibi şerefli bir formaya layık görenlerdir
        sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• takımda o ve mustafadan baska sol adam bırakmadılar,solakları celo nun ugrauna harcadı sayın ziya dogan.bende paf takım hocası ahmet abi hoca olarak kalsaydı daha iyi olcaktı.yada abdullah avcı bsaka türlü yanal ın da bu takımı düzeltecegine ianmıyorum ben .umarım yanal beni yanıltır.

saygılar...
          SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• Sevgili Celaleddin,son yapilan Lazaroni li Almanya Kampinin yildizi.Ama sadece saha disinda yaptiklarini burada yazabilecegiz.Lazaroni seni takima almamakla ne kadar hakli oldugunu herkes gördü.Almanya kampinda bir gün antreman iki gün disco istirahati yaptin durdun.Nerden mi biliyoruz ? Ben cünkü seni disco ya bara götürenleri elimin ici gibi taniyorum ve bende oradaydim.Artik Ziya Hoca li dönem bittigi gibi insallah senin gibi daha 8 futbolcunun trabzon macerasi biter.

Cümleler dogrudur sen dogru isen
            Dogruluk bulunmaz sen egri isen
            Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Sana futbolcu diyip " Gökdeniz " başta olmak üzere bu işi gerçekten iyi yapan insanlara haksızlık etmek istemiyorum.

Lütfen Futbolu bizde bırakma.. Bizi bırak..
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sana futbolcu diyip " Gökdeniz " başta olmak üzere bu işi gerçekten iyi yapan insanlara haksızlık etmek istemiyorum.

Lütfen Futbolu bizde bırakma.. Bizi bırak..
                tuhaftır yahu...

Kolay olanın onu bırakmak olduğunu bile bile

mevcut yönetim ve eski TD'nin bize ettirdiği dualara bak...

AMİNNN diyelimmmm

Yorum

• celo kardeşim bırak bizi git hocam beni oynatma diye yalvar biz sana paranı veririz.aldın bizi rehin ya bırakta olmuyor olmuyor
                  Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

• bu adam ı ızledıkce sınerlerım bozuluyo ben nası futbolcu olamadım dıye

Yorum

• Bu adam foruma hiç girmiyor heralde...
                      Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• Bi daha zor girersin kadroya

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bi daha zor girersin kadroya
                          bu maçtan sonra galiba senin dediğin olucak.
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• hehehehhe ne oldu la celooo mortingen mi oldun beter ol 4. ligde mahlle takımına kadar düşersin inşallah sen top oynamayak kazandığın para haram be sen jeeplere binerken pafta bir çok genç kadroya girmeyi bekliyorr terbiyesizzz
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• baktım kadroda celo yok kesin kazanırız dedim vede oldu
                              SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• Bir daha kadro yüzü göremeyesin işallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim