bu celaledddine bişey demiyorum adamın bir tane olumlu hareketi yok valla eksik oynuyoruz onun oynadığı maçlarda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ya arkadaşlar celaleddine niye kızıyorsunuz ben anlayamadım adamın yeteneği kapasitesi belli o parayı o formayı bana da verseler ben kabul ederim asıl kızılması gereken kişiler celaleddin ve onun gibi yetenek özürlü kişilere trabzonspor forması gibi şerefli bir formaya layık görenlerdirsadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı
Yorum
-
takımda o ve mustafadan baska sol adam bırakmadılar,solakları celo nun ugrauna harcadı sayın ziya dogan.bende paf takım hocası ahmet abi hoca olarak kalsaydı daha iyi olcaktı.yada abdullah avcı bsaka türlü yanal ın da bu takımı düzeltecegine ianmıyorum ben .umarım yanal beni yanıltır.
saygılar...SAVAŞA HAYIR.....
Yorum
-
Sevgili Celaleddin,son yapilan Lazaroni li Almanya Kampinin yildizi.Ama sadece saha disinda yaptiklarini burada yazabilecegiz.Lazaroni seni takima almamakla ne kadar hakli oldugunu herkes gördü.Almanya kampinda bir gün antreman iki gün disco istirahati yaptin durdun.Nerden mi biliyoruz ? Ben cünkü seni disco ya bara götürenleri elimin ici gibi taniyorum ve bende oradaydim.Artik Ziya Hoca li dönem bittigi gibi insallah senin gibi daha 8 futbolcunun trabzon macerasi biter.
Cümleler dogrudur sen dogru isen
Dogruluk bulunmaz sen egri isen
Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var
Yorum
-
Sana futbolcu diyip " Gökdeniz " başta olmak üzere bu işi gerçekten iyi yapan insanlara haksızlık etmek istemiyorum.
Lütfen Futbolu bizde bırakma.. Bizi bırak..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
KUTADGU
tuhaftır yahu...İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana futbolcu diyip " Gökdeniz " başta olmak üzere bu işi gerçekten iyi yapan insanlara haksızlık etmek istemiyorum.
Lütfen Futbolu bizde bırakma.. Bizi bırak..
Kolay olanın onu bırakmak olduğunu bile bile
mevcut yönetim ve eski TD'nin bize ettirdiği dualara bak...
AMİNNN diyelimmmm
Yorum
-
bu maçtan sonra galiba senin dediğin olucak.İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi daha zor girersin kadroya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum