Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu takımın son zamanlardaki en büyük sorunlarından birisi futbolcuların Meydan'da gezmemesi zaten. Bırakın istedikleri gibi gezsinler kardeşim, kime ne?

Şu forumda herkesin "Celoo" diye gezindiği günlerde "bu adam futbolcu falan değil" diyen adamı da savunucu yaptınız ama, olsun. Gez Celo, istediğin kadar gez. Herkes gezsin. Ama sen mümkünse maçlar sırasında da Meydan'da geziyor ol.

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu takımın son zamanlardaki en büyük sorunlarından birisi futbolcuların Meydan'da gezmemesi zaten. Bırakın istedikleri gibi gezsinler kardeşim, kime ne?

Şu forumda herkesin "Celoo" diye gezindiği günlerde "bu adam futbolcu falan değil" diyen adamı da savunucu yaptınız ama, olsun. Gez Celo, istediğin kadar gez. Herkes gezsin. Ama sen mümkünse maçlar sırasında da Meydan'da geziyor ol.
      Emrah Bey..

yanlış anlaşılmasın lakin...
      yazdığım yazıya cevaben bir yazı yazdınız, bende -eğer varsa- yanlış anlaşılmayı düzeltiyorum...

Yazımın başından sonuna kadar hatta kelime oyunları da dahil olmak üzere gayri-ciddi bir yazıydı. Tabii ki herkes meydan da gezsin. Söylemek istediğim şeyi siz benden daha iyi anlatmışsınız diyeyim-üstü çizili olan- meseleyi de burada kapatayım..

Eyvallah

Yorum

• yaw bu adamı kimse almazki ancak pafa... bunu alıp başlarına belamı alcaklar.
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Nepal'den Celalettin'e Mektup

Eh be celalettinim...
          Efkarlısın, biliyorum..
          Sadece sigara da kesmez seni farkındayım...
          Vur şişenin dibine be celalettinim.
          Vur Şişenin dibine..

Anlamadılarsa seni, yeteneklerini göremedilerse senin ne suçun var be celalettinim..
          Bir Ziya Baba anladı onuda postaladılar.
          Ne yapacaksın ne edeceksin be Celalettin'im...
          Nasıl arabanın modelini arttıracaksın be Celalettinim...
          Sana da yazık değil mi efsane sol bekim Celalettinim...

Sana artık burada bir dakka durmak haram CElalettinimm.
          Bir mektup yaz kaybol ortalıktan.
          Bu taraftar güruhu anlamazsa seni, Tarih anlar be Celalettinim....

Hadi Aslanım
          Hadi Celalettinim..
          Mantalitenin ışığı eksilmesin senden Celalettinim.....

Not:
          (Eklemelerle Sürecek)
          (Kafayı Yedim, Celalettin Külliyatı yapacağım)
          (Allahını seven, durdurmasın beni)

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Emrah Bey..

yanlış anlaşılmasın lakin...
            yazdığım yazıya cevaben bir yazı yazdınız, bende -eğer varsa- yanlış anlaşılmayı düzeltiyorum...

Yazımın başından sonuna kadar hatta kelime oyunları da dahil olmak üzere gayri-ciddi bir yazıydı. Tabii ki herkes meydan da gezsin. Söylemek istediğim şeyi siz benden daha iyi anlatmışsınız diyeyim-üstü çizili olan- meseleyi de burada kapatayım..

Eyvallah
            Yok kardeş, öyle "cevaben" falanlık bir durum yok aslında. Aklıma geldi, yazdım işte. Keşke herkes gezse Meydan'da cidden. Bu tür laflar çok geliyor çünkü. "Ayman habire Meydan'da" diyor adam mesela. E Meydan'da olacak tabi, orda da gezmese nereye gidecek bu adam

Yoksa Celalettin bu şehirden gitse ben 4000 yıl sonra -belki- fark ederim Ama gezeceği olan gezsin yani...

Yorum

• lütfen gidermisin celalettin senden nefret ediyorum
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• cello yu herhangı bır takıma hıbe edelım

Yorum

• İlk olarak fdts2 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cello'yu herhangı bır takıma hibe edelim.
                  İyi fikir ama önce bize bunu hak edecek kadar kötülük yapmış bir takım bulmamız lazım.
                  Birkaç tane aklıma geliyor ama ne hocaları ne de yönetimle bu işe yanaşmaz.

Yorum

• celallettin rizeye yakışır
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ne rizesi bee o adamı toprak bile kabul etmez
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Takımdan ilişiğini kessinde nereye giderse gitsin.....

( yani ziya hangi takıam giderse )
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Maçın keder adamı:Celaleddin Koçak.Oyuna girip 3 dakikada skoru değiştirdiği için.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ilk Transfer sezonunda satilanlardan yada kovulanlardan biri olur. Aldigi parayi hak etmiyen gereksiz futbolculardan biri. Ziya yeni takim bulursa direk oraya satilsin
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• belki ziya bi takıma giderse hemen alır biricik celalettinini.

Yorum

• GS'li Levent Tüzemen bile diyor ki "2 haftada takımın 6 puanını yedin yazık değil mi bu takıma..."
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim