Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün Trabzonspor için ne yaptın ?
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• rezilllik....tek kelime....
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Sorsak Türkiyenin 4.büyüğü Trabzonsporun oyuncusuyum diyecek.

Bugün saysak 5 kere topla buluşmamıştır.yakışmıyor böyle mahalle takımı topçuları Trabzonspora yakışmıyor.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Ne işe yararsın?Yerine forumdan herhangi birini koysak aynı işi yapar.

Yorum

• mehmet51 gel öv celonu

Yorum

• Halit , sen mi açtın la ha bu başlığı ?
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Sinirlenmeyeceğim,sinirlenmeyeceğim,sinirlenmeyeceğim...
                keyif adamı ..

Yorum

• bırak artık ziyaaaa olmuyooo anla olmuyooo
                  senden bi yolum olmaz ts yi yakma bari...deli olduk yaa deliii sayenizde takımın haline bak :-((((((
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi
                    yaw arkadaslar sol beck oynayan bi adamdan allah aşkına ne bekliyosunuz gidip golmü atacak ya adam orta saha forvetler işe yaramadıktan sonra defans adamı napsın...suçu ziyada bulun ziyada bişeyden anladığı yok. yaw yattara gibi adam yedek beklermi yaa mustaafa keçeli kim yaa kimin adamı hangi kapının köpeği sıfatı ne o adamın da oynatıyosun al sana böyle sonuc işte....
                    Sol bekten ora beklerim.Adamdan 4 senede 1 tane orta görmedim.Rakibe yaptığı asist daha fazla.Aldığı toplar ya taça çıkıyo yada rakibe gidiyo.Celo demek Ziya demek.

Yorum

• yaw celaleddinin önündeki adamlar ne yapıyoda gole yakın olanlar ne yapıyoda taaa sol beckte oynayan adama kabahat buluyosunuz sol tarafa allahın keçelisini koymuş o yapsın ortaları nie taaa bckteki adam ordan bindirme yapacakta orta acacak orta sahaya koyduğu adaların öncelikle işidir o
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yaw celaleddinin önündeki adamlar ne yapıyoda gole yakın olanlar ne yapıyoda taaa sol beckte oynayan adama kabahat buluyosunuz sol tarafa allahın keçelisini koymuş o yapsın ortaları nie taaa bckteki adam ordan bindirme yapacakta orta acacak orta sahaya koyduğu adaların öncelikle işidir o
                        Orta sahadaki adamlar bile Celaleddinden 10 kat daha iyidir.İddia ediyorum sol beke Ahmet Şahini yada Jeffersoonu koyalım daha iyi oynar.Adamın senelerdir olumlu hareketini hatırlamıyorum.Elalemin sol beki gol atar, orta açar bizimki toğu taça yada rakibe atar.

Yorum

• arkadasım benim dediğim ayrı bişi...sorun celalettinin önünde başlıyo orta sahaddaki adamlar hucuma katkı yapacak top taşıyacakki celalettinde gelsin bindirme yapsın..ama yattara gibi bi adam değilde celalettinin önünde keçeli denen adam oynarsa hiç bişi olmaz

Yorum

• Keçeli son haftalarda güzel oynuyo.Ben olsam Celaleddini kesip yerine Keçeliyi oynatırdım.Adam en azından şut atmayı deniyo.Celaleddin'in önüne Ronaldinhoyu bile koysan birşey değişmez.

Yorum

• valla ben ziya doğana tepkiliyim keçeli denen adam sol açık oynarsa bu takım böyle bir gol bile atamaz,yattara gibi ileriye top taşıyabilen adam eksiltebilen oyuncu sonradan oyuna girerse biz daha çoookkk berabere kalırız ne celaleddin nede keçeli bizi kurtaramaz..ama celaleddinden çok bişe bekleniyor nasılki hüseyin çimşir görev adamıysa gol mol atamıyosa celalettinde sadece görev adamıdır.....

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                valla ben ziya doğana tepkiliyim keçeli denen adam sol açık oynarsa bu takım böyle bir gol bile atamaz,yattara gibi ileriye top taşıyabilen adam eksiltebilen oyuncu sonradan oyuna girerse biz daha çoookkk berabere kalırız ne celaleddin nede keçeli bizi kurtaramaz..ama celaleddinden çok bişe bekleniyor nasılki hüseyin çimşir görev adamıysa gol mol atamıyosa celalettinde sadece görev adamıdır.....
                                Obaaaa aha sakızdan biri daha çıktı...

De bakam be ya ne görev yapar bu celalettin ? Hangi verilen görevi layığıyla yapar be ya ?

bir de not be ya : Celalettin kim ki ondan bişey beklim? Adam mıdır ? Topçu mudur ? Popçu mudur ? Yoksa o saçlarla Punk'çı mıdır ?

Ondan ancak III.Ziy@n paşa bekler bişecukler be ya...Lakin biri tenceredir,diğeri kapak...
                                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim