Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu adamı numunemi gönderdiler başımıza şimdiden kadro dışı bırakılıp satılmalı manevi babasının yanına gönderilmeli yoksa Trabzonspor forması giydiği her dakika zarar bu takıma...........

Yorum

• Ahhh Cemal Aydin ahhhh !

ke$ke anla$saydin Ziya Dogan ile, bizde bu durumda kurtulurduk Celaleddin'den :-(

...
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• yuh ya içime doğmuştu oyuna girerken gerçek oldu yaktın bizi iki haftadır gerçi herhafta yakıyordun ama iki hafta bariz yaktın
        BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• senin yerin 2.. veya 3 lig aslanım.
          ersun gelince unut artık oynamayı
          yada kendine çekidüzen ver
          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Bir de oynaması için ona para veriyoruz değil mi?Yazık bize be.Bu kadar beceriksiz bir futbolcu olur mu?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Celo girene kadar kaçan pozisyonlar, kırmızı kart falan umurumda değildi. Güzel bir maç izliyordum ve hiç küfür etmemiştim. Ve Öztürk Pekin Celaleddin oyuna giriyor demez mi? Baktım ekranın altında 99 numara zıplıyor. Direk bastım küfürü. O anda bütün moralim bozuldu. Bu adamı artık takımda görmek istemiyorum. Kişisel birşey de değil bu sadece son iki haftada yaptıklarına bakın... Bir de aldığı paraya...
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İş bitirici ve direkt sonuca giden futbolcu diye buna derim ben.
                Adama 3 dakika yetti de arttı bile.

Yorum

• Celalettin İSTİFA...Bugüne kadar aldıklarının hatırına satılana kadar beni 18-25 veya 39 kişilik kadrolara almayın der misin ? LÜTFEN...
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• haKSızLık edioSunuz aRKaDasLAr adAmın TraBZona ETkiSi vaR yaa giRdi YEniLDik yani oYuna ETKi yaPacak bi fuTboLcu haRCaMayaLIm bu adaMı
                    diKkat eT isTAnbuL deiL çocuguyuM TrAbZoN'un (A) (H)

Yorum

• İnşallah Ersun Hoca bu adamı oynatma hatasına düşmez...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnşallah Ersun Hoca bu adamı oynatma hatasına düşmez...
                        Insallah öyle bi hata yapmaz, yapicagini da tahmin edemiyorum ama elinde pekte alternatif yok yani, nasil olsa Ziya nin en iyi adamini ayarinda oyuncu yokya dünyada.

Yorum

• sen ne mübarek adamsın , dün gol yine sana nasip oldu
                          Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                          ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Ne uğursuz birisi ya iki haftadır bunun yüzünden yeniLiyoruz..
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• hergun meydanda gezecegıne kendıne cekı duzen ver bu sezonda yenılen gollerın cogunda celonun hatası var bu adam satılacaklar lıstesının en basında olmalı

Yorum

• İlk olarak dderelee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hergun meydanda gezecegıne kendıne cekı duzen ver bu sezonda yenılen gollerın cogunda celonun hatası var bu adam satılacaklar lıstesının en basında olmalı
                                canım meydanda gezerken görüyorsunuz da
                                gelecek maçta kadroda olmaması için atmanız gereken tekmeleri pardon adımları atmıyorsunuz.

Kınyorum sizi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim