Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence 99 takıntı değil mesaj.
    99 yıl daha kadroda yerim garanti demek istiyor.

Yorum

• İlk olarak Mehmet51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      99 yilinda celaleddin evlendi.

99 yılında evlendim demek istiyorsun galiba

Bu arada gözden kaçmasın Rubin Kazan Celaleddin ile ilgileniyormuş
      En son Misafir tarafından düzenlendi; 10.09.2007, 00:09.

Yorum

99 yilinda celaleddin evlendi.
        Bundan sonra http://www.takagazete.com/haber.php?id=1064 Celo galiba boşanıyor

Yorum

• İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          99 yılında evlendim demek istiyorsun galiba

Bu arada gözden kaçmasın Rubin Kazan Celaleddin ile ilgileniyormuş
          Onunla Rubin Kazan değil ancak Kazı Kazan ilgilenir

Yorum

• İlk olarak Jo-Ann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Balerinle takılıyormuş

Yorum

Jo-Ann,Türkçe'yi iyi bilmiyorsun ama magazini iyi takip edebiliyorsun.

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Jo-Ann,Türkçe'yi iyi bilmiyorsun ama magazini iyi takip edebiliyorsun.

Şeyleri buluyorum ilginç

Yorum

• haberde yıldız futbolcu diyor şimdi bayılcam sinirden
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• içimin ısındığı bir futbolcu değil.....ilk transfer olduğunda biraz aşama kaydederse Türkiye nin en iyi sol kanat oyuncusu olacağını düşünüyordum....fakat beni hayal kırıklığına uğrattı,zaman içinde eridi gitti....

Yorum

• Defansif bir oyuncu değildi bize gelirken. İyi bir ofansif oyuncu da değildi. İlk sene Ziya'nın gazıyla iyi oynamıştı. Zaten o takımda herkes iyi oynuyordu o zamanlar. Şimdi defansta topu taca atma görevini tıngır mıngır sürdürüyor. Zaten beklerini çıkartmayan bir sistemde solbekten ne bekleyebiliriz ki. Ah şu rakibi rakip yarısahaya haspeden oyun sistemlerini denemeye başlasak!
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

eski haber.özele girmeyelim.

Yorum

eski haber.özele girmeyelim.
                          İnsanların özeline girmesinden rahatsız oluyorsan ters işler yapmayacaksın.

Yorum

• abi bu cello yu lazaronide şutlamadı bu adamda ne var ya beni bile koysalar sol beke onun yaptığının kralını yaparım ergün teberi alsaydık bu adamdan bin kat daha iyiydi ama bizim yönetim onu bile alamadı bizi buna mahkum etti.

Yorum

• İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnsanların özeline girmesinden rahatsız oluyorsan ters işler yapmayacaksın.
                              Evlenmesi,boşanması,aldatması bizi ilgilendirmez. Yattara evli bi dünya çocuğu var, karıkız yüzünden top oynayamıyor ama hala gözdemiz. Celaleddin'i futbolunu sevmediğimiz için özel hayatını bahane ederek eleştirmeye gerek yok. 3-4 senedir Almanya'da olan karısından zaten fiziksel bağını koparmışsa, bana pek mantıklı yeni kadın bulması... Bu olay performansı mı düşüyor? Zannetmiyorum, ne zaman iyiydi ki?
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• bize ne elalemin özel hayatından cıksın adam gibi oynasın..isterse 10 tane sevgilisi olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim