Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• antreman resminde bi tek celaleddin değil maşallah hepsi çok mutlu gözüküyor.bide bizi mutlu edip yüzümüzü güldürseler hiç fena olmayacak hani.

Yorum

• inş bizde gülcez inş.umarım...
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bu şahsı futbolcular bölümünden kaldıralım.

Yorum

• bak işte sana bukadar zamandır celo konusunda ilk kez katılıyorum kaldırsınlar bidaha koymamak üzere...
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• immmmmmmmmmmm
            kemkummmmmmmm

walla yorum bile yapamiyorumm

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben sanmıyorum, bu adamı kolay kolay yedek oturtmazlar.Mevkiinde oynayabilcek doğru düzgün adam yok; daha doğrusu hiç adam yok.
              Olsun, o mevkiin tamamen boş bırakılmasıyla Celalettin'e teslim edilmesi arasında pek fark yok ki!
              Yoksa var mı?
              Yoksa boş bırakılsa; Celalettin oynatılacağına hiç kimse oynatılmasa daha mı iyi olurdu?

Yorum

• cok kotu hatta ondan bile kotu.En kotu....
                kac yildir bu takimda kanatta oynuyor daha bir ortasini hatirlamiyorum.Yanlisim varsa duzeltin.Son bjk macinda yaptirdigi penalti komikti...
                Bir an once takimdan ayrilmali...
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olsun, o mevkiin tamamen boş bırakılmasıyla Celalettin'e teslim edilmesi arasında pek fark yok ki!
                  Yoksa var mı?
                  var hocam var.. Celaleddin olmazsa rakibin sağ kanat oyuncularına kim top kaptıracak,hangi takım 12 kişi oynayacak?hangi takım sağ kanadı 3 kişiyle kontrol edecek ?

Yorum

• acaba celo bu sayfaları okuyomu?
                    Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Yorum

• mentaliteye yenik düşmüş bir halk kahramanı
                      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak aozer_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        acaba celo bu sayfaları okuyomu?
                        Hopefully not. The poor guy would be devastated!

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yoksa var mı?
                          Yoksa boş bırakılsa; Celalettin oynatılacağına hiç kimse oynatılmasa daha mı iyi olurdu?
                          İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          var hocam var.. Celaleddin olmazsa rakibin sağ kanat oyuncularına kim top kaptıracak,hangi takım 12 kişi oynayacak?hangi takım sağ kanadı 3 kişiyle kontrol edecek ?
                          Celaleddin oynamazsa rakibin sağ kanadını çökertebiliriz.

Yorum

• cello kendıne baska sektorlerde ekmek arasın bun dan sonra zıya kolay kolay takım bulamas artık ama kolay kolay basarılı olamas adam alısmıs hıc bıse yapmadan para kasanmaya

Yorum

• zıya gıttı celo bıttı zıya doganın en buyuk torpıllısı celoydu iyi olsada olmasada oynatıyodu

Yorum

• eehhhh celo sanada artik ankaragücü yolu gözüktü...
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim