antreman resminde bi tek celaleddin değil maşallah hepsi çok mutlu gözüküyor.bide bizi mutlu edip yüzümüzü güldürseler hiç fena olmayacak hani.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
inş bizde gülcez inş.umarım...
Yorum
-
bak işte sana bukadar zamandır celo konusunda ilk kez katılıyorum kaldırsınlar bidaha koymamak üzere...
Yorum
-
Olsun, o mevkiin tamamen boş bırakılmasıyla Celalettin'e teslim edilmesi arasında pek fark yok ki!İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sanmıyorum, bu adamı kolay kolay yedek oturtmazlar.Mevkiinde oynayabilcek doğru düzgün adam yok; daha doğrusu hiç adam yok.
Yoksa var mı?
Yoksa boş bırakılsa; Celalettin oynatılacağına hiç kimse oynatılmasa daha mı iyi olurdu?
Yorum
-
cok kotu hatta ondan bile kotu.En kotu....
kac yildir bu takimda kanatta oynuyor daha bir ortasini hatirlamiyorum.Yanlisim varsa duzeltin.Son bjk macinda yaptirdigi penalti komikti...
Bir an once takimdan ayrilmali...ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
var hocam var.. Celaleddin olmazsa rakibin sağ kanat oyuncularına kim top kaptıracak,hangi takım 12 kişi oynayacak?hangi takım sağ kanadı 3 kişiyle kontrol edecek ?İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlsun, o mevkiin tamamen boş bırakılmasıyla Celalettin'e teslim edilmesi arasında pek fark yok ki!
Yoksa var mı?
Yorum
-
Hopefully not. The poor guy would be devastated!İlk olarak aozer_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba celo bu sayfaları okuyomu?
Yorum
-
İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlsun, o mevkiin tamamen boş bırakılmasıyla Celalettin'e teslim edilmesi arasında pek fark yok ki!
Yoksa var mı?
Yoksa boş bırakılsa; Celalettin oynatılacağına hiç kimse oynatılmasa daha mı iyi olurdu?Celaleddin oynamazsa rakibin sağ kanadını çökertebiliriz.İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevar hocam var.. Celaleddin olmazsa rakibin sağ kanat oyuncularına kim top kaptıracak,hangi takım 12 kişi oynayacak?hangi takım sağ kanadı 3 kişiyle kontrol edecek ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum