Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kalas yav bu .. ama ziya doğanın prensesi olduğu için takımda.. dünyada başka sol bekmi yok Lan !!

Yorum

• Prens futbolu TS'da bırakır kafanız yormayın
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Bu sadece söylemeliyim. Celo için biraz üzgün hissediyorum. Onu hiç kimse sevmiyor. O çok kötü değil.

Yorum

• Milli takıma alınmadı diye sitem ediyordu,acaba Milli takımda oynamak için ne kadar çaba sarfettin ? ayağaına gelen topu taca atmaktan başka bir şey yaptığın yok,top toplayan çocukları en fazla koşturan topcu olarak kayıtlara çoktan geçmiştir.
          Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Jo-Ann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Celo için biraz üzgün hissediyorum. Onu hiç kimse sevmiyor. O çok kötü değil.
            yapma hocam allahını seversen

Yorum

• Celo için biraz üzgün hissediyorum. Onu hiç kimse sevmiyor. O çok kötü değil.
              çok kötü değil ama kötüü
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Jo-Ann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu sadece söylemeliyim. Celo için biraz üzgün hissediyorum. Onu hiç kimse sevmiyor. O çok kötü değil.
                sadece sevmıyo degıl nefret edıyrom eeeeeeee o kadar da olsun hem sen hıc bıse yapmadan her mac 11 oyna ts para kazan ıkıncı lıg topcusu olmana ragmen bunların bı karsılıgı olmalı

Yorum

• celo vuruyor suttttt ve taççççççççç
                  Eski kullanıcı adı: olikos61
                  Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                  Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Bu herif hala Real Mardin'e gitmedi mi?
                    Teklif bile yok mu?

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu herif hala Real Mardin'e gitmedi mi?
                      Teklif bile yok mu?
                      Real Madrid Marcelo kiralık + 5 milyon önerdi ziya hoca ve yönetim kabul etmedi.

Yorum

• 99 takıntısının sebebini bilen var mı?

Yorum

• İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          99 takıntısının sebebini bilen var mı?
                          Bence hani celo en yüksek parayı alanlardan biri ya forma olarak da en yüksek sayıyı giymek istemiştir.100 de olmayacağına göre

Yorum

belki küçükken forvet oyuncusu olmak istiyordur...

Yorum

• Ah celaleddin vah celaleddin sana ne desem bilemiyorumki. yazılara döksem sayfalar dolar sayfalara yazık , konuşsam anlatsam konuştuklarıma yazık ! aslında senin adını futbolcular başlığı altında görmeği bile hazmedemiyorum , kahroluyorum desem yeridir. acaba hiç maçtan sonra gidip evde maçın tekrarını izliyormusun 99 numaralı bir topçu var onu izlediğin oluyormu ? izliyorsan ne düşünüyorsun onun hakkında ne olur celaleddin gir bu forumlarada bu insanlara düşündüklerini dürüst ve samimi bir şekilde dobra dobra anlat ne olur celaleddin kırma bizi ...

Yorum

99 yilinda celaleddin evlendi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim