kalas yav bu .. ama ziya doğanın prensesi olduğu için takımda.. dünyada başka sol bekmi yok Lan !!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Prens futbolu TS'da bırakır kafanız yormayın
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
yapma hocam allahını seversenİlk olarak Jo-Ann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelo için biraz üzgün hissediyorum. Onu hiç kimse sevmiyor. O çok kötü değil.
Yorum
-
sadece sevmıyo degıl nefret edıyrom eeeeeeee o kadar da olsun hem sen hıc bıse yapmadan her mac 11 oyna ts para kazan ıkıncı lıg topcusu olmana ragmen bunların bı karsılıgı olmalıİlk olarak Jo-Ann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sadece söylemeliyim. Celo için biraz üzgün hissediyorum. Onu hiç kimse sevmiyor. O çok kötü değil.
Yorum
-
Real Madrid Marcelo kiralık + 5 milyon önerdi ziya hoca ve yönetim kabul etmedi.İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu herif hala Real Mardin'e gitmedi mi?
Teklif bile yok mu?
Yorum
-
Bence hani celo en yüksek parayı alanlardan biri ya forma olarak da en yüksek sayıyı giymek istemiştir.100 de olmayacağına göreİlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle99 takıntısının sebebini bilen var mı?
Yorum
-
belki küçükken forvet oyuncusu olmak istiyordur...İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle99 takıntısının sebebini bilen var mı?
Yorum
-
Ah celaleddin vah celaleddin sana ne desem bilemiyorumki. yazılara döksem sayfalar dolar sayfalara yazık , konuşsam anlatsam konuştuklarıma yazık ! aslında senin adını futbolcular başlığı altında görmeği bile hazmedemiyorum , kahroluyorum desem yeridir. acaba hiç maçtan sonra gidip evde maçın tekrarını izliyormusun 99 numaralı bir topçu var onu izlediğin oluyormu ? izliyorsan ne düşünüyorsun onun hakkında ne olur celaleddin gir bu forumlarada bu insanlara düşündüklerini dürüst ve samimi bir şekilde dobra dobra anlat ne olur celaleddin kırma bizi ...
Yorum
-
99 yilinda celaleddin evlendi.İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle99 takıntısının sebebini bilen var mı?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum