Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Keçeli

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bursanin kaptanini alip keceliyi verdik sirada barcelona'dan puyol'u alip hasan üçüncüyü vermek var

Yorum

• Forumda bi arkadaşın lafı vardı çok gülmüştüm:

Bursaspor Egemen'in intikamını çok kötü aldı bizden
      "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Bursa'ya hayırlı olması dileğiyle.. Hayırlı derken nasıl olabiliyorsa artık anladınız siz onu ..
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Keçeli, Bursaspor ile anlaştı

Bursaspor'un transfer etmek istediği Trabzonspor'un sol kanat oyuncusu Mustafa Keçeli, ''Bursaspor ile bazı pürüzler dışında büyük ölçüde anlaştık'' dedi. Transferiyle ilgili AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Mustafa Keçeli, yeşil-beyazlı kulüple görüşmeleri menajerinin sürdürdüğünü, mali konudaki bazı pürüzler dışında görüşmelerde sorun olmadığını söyledi.
          Birçok kulüpten transfer teklifi aldığını ifade eden Keçeli, ''Bursaspor daha istekli olduğu için ilk görüşmeyi onlarla yapıyoruz. Bursaspor'u tercih etmemde köklü bir kulüp olması, çok iyi bir taraftarının bulunması da önemli etken'' dedi.
          Keçeli, transferin bittiğine ilişkin açıklamayı imza aşamasına gelmeden yapamayacağına değinerek, ''Bursaspor ile bazı pürüzler dışında büyük ölçüde anlaştık. Bu pürüzler de aşılmayacak şeyler değil. Görüşmeler sürüyor. Sanıyorum bir hafta içinde nihai sonuç çıkar. Anlaşma sağlanırsa önümüzdeki sezon Bursaspor formasını giyeceğim'' diye konuştu.

03.06.2008
          Kaynak : AA
          -1461 TRABZON-

Yorum

• Kaf_kef inde dediği gibi bursa öcünü fena aldı bizden..
            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• cok sayida transfer teklifi aliyorum diyormus nasil oluyo neyse basarilar Kecelinho..
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak kaf_kef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Forumda bi arkadaşın lafı vardı çok gülmüştüm:

Bursaspor Egemen'in intikamını çok kötü aldı bizden
                Büyük ihtimal bahsettiğin arkadaş benimdir
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Arkadaşlar Keçeli hakkında biraz insafsız mı davranıyoruz acaba?
                  Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Keçeli Bursaspor'da

Trabzonspor'un sol kanat oyuncusu Mustafa Keçeli, Bursaspor ile anlaştı. Yeşil-beyazlı kulüple anlaşma sağlayan Mustafa "Trabzon'dan güzel anılarla ayrılıyorum. Kimseye kırgın değilim. Taraftarlara teşekkürler" dedi.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bursada bizim sol bekleri topluyo.Volkan, Keçeli.

Yorum

• büyük bir takıma gideceğim için mutluyum diyordi defolsun gitsin büyük takım bursa imiş defol...
                        Uyutulmaya devam bu senede...

Yorum

• Ya olurmu ya nasıl gittiççç

Şimdi kim topu taca atacak...Kim ayağının altından topu kaçıracak...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• kötü oynasa bile karakteri düzgün çocuktu. başarılı olsun bursasporda.
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• bu sezon sahanın en çok koşan isimlerinden bisisi de sendin teşekkürler keçeli yolun açık olsun
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Yaptıkların için teşekkürler,Yapamadıkların için sen sağol...

Zira yeteneklerin bu kadardı

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim