hasan solak degil diyorsun, neden o zaman solda oynuyor?? hasana ortasahda ihtiyacimiz vardi solda degil orda mustafa isini yapti...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Keçeli
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Mustafa en azından oynarken arkasına yanlış pozisyon almaktan doğan adam kaçırma durumu olmuyor.Onun oynadığı ilk yarı daha iyiydik sağolsun Ziya Hoca yine bir şey icat etti.Takımın dengesinin icabına baktı.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
tek kelimeyle rezaletti. hemde kulübenin önünde oynuyordu. nasıl 45 dk. sabretti anlamadım. faul yaptığı halde bile topları kazanamadı
muhtemelen trt maçı yeniden yayınlar yarın. galiba ilk yarıyı izlemediniz. hadi bırak kazanmayı/kaybetmeyi, orada tekme yiyen antalyalıya acıdım.:::TS:::
Yorum
-
vallahi adamin ayagini kiriyodu cok dengesiz giriyo rakibeİlk olarak TSunami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületek kelimeyle rezaletti. hemde kulübenin önünde oynuyordu. nasıl 45 dk. sabretti anlamadım. faul yaptığı halde bile topları kazanamadı
muhtemelen trt maçı yeniden yayınlar yarın. galiba ilk yarıyı izlemediniz. hadi bırak kazanmayı/kaybetmeyi, orada tekme yiyen antalyalıya acıdım.
Yorum
-
Denizlispordan gelenlerden bize fayda yok gibi . Tabi faydasi vardi ilk maclardaki performansi iyi bir topcu oldugunu gösterdi sonraİlk olarak 3diletisim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımda formayı haketmeyenler listesinde ilk sırada olan kişi
formu düstü ve öyle devam ediyor.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum