beni hayal kırıklığına uğratıyo eski formundan çok uzak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Keçeli
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
seni alana ben ne diyeyim he ne diyeyim ulan sana 1 tane sarı 1 kuruş bile vermem be ne yapmış yanlışlık la rüştünün hatasıyla 1 gol fenere atmış aman aman ne büyük başarı bravo senden ne topçu olur ne de bi şey defol git zaten gideceksin bu takımda musayla senin biletin çoktan kesilmeliydi
ah murat ocak neden oynamıo hala anlamıyom offff bıktık yenilekten ya kanser olcam yetttttrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
ii mi oynuo bu güne kadar hangi maçta ii oynadı ki murat ocak 1000000 tane eder murta hiç olmasa adam eksiltebilioİlk olarak oz_gur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Keçeli gayet iyi oynuyor inşallah , umarım dahada iyi olur .."Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
ya bu adamdan nefret ediyorum ben yaaaa
Bu kadar mı kötü oynanır, bu kadar mı bu takımın sol kanadının içine edilir.
Hata bizim taraftarlarımızda ama oteritemizi kullanmadığımız sürece daha çooook acı çekeriz biz.. daha çoook 20 seneler bekleriz biz..
Yorum
-
Gs maçında çok beğenmiştim ama şimdi belli oldu ne olduğu.Tamam takım kötü ama bu hepsinden kötü.Takım çok iyi olsa da Trabzonspor'da oynayacak futbolcu değil.Soruyorum size M.Keçeli 29 yaşında bu güne kadar ne yapmış ki şimdi ne yapsın.10 yıl toplasan kaç asisti kaç golü var.Toplarsak sıradan takımların düz futbolcularını biz de onlar gibi oluruz.Al işte Denizlispor'a geçildik.Daha 3-4 hafta önce sonuncuydular!!!
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
keçeli hakkında bi yorum da ben yapayım. bomboş bi adam, son derece ağır, hadi onu geçtim kanat adamısın, çalım atamıyon, orta yapamıyon... bu ne iş? ben maçtaydım ve ikinci yarıda ne kadar cıvata bi oyuncu olduğunu gözlerimle gördüm. çok basit ortaları yapamıyor. murat ocak neden oynatılmıyor anlamadım... bu arada keçeli ilk yarı bi de şut çekti, inş. kaçırmışsınızdır...OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
ya bir futbolcuyu trabzonspor taraftari kadar cabuk silen taraftar ben ömrümde görmedim.bu neya yönetim mustafayi alinca cogunluk isimize yarar diyordu simdi ise daha takima, kente alisamadan seni alan yönetimde kabahat diyoruz,arkadaslar biraz sabir takim iyi oynasinda ondan sonra hangi futbolcular kötü diye karar verilir adam geleli daha 2 ay anca oldu.
Yorum
-
ulan bu futbolcu mu be senin allah .......... versin ulan takima 1 tane olumlu katki yap be bi tane ii pas at ne yapti takimda gene her gun soluyon biri kadro yazsa ciartin diom bu topcu mu ziya dogan seni allah bildigi gibi yapsin bole oyunculara formayi teslim ediyom mustafa keceli seni gondermeyeyen yonetimiEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
mustafa kecelı turkıyenın en kotu sol kanat oyuncuuu baska tartısmaya gerek ooook hasan solak degıl kı aten
ayrıca elınde murat ocak var kalk mustafa kecelıyı oynat muthıs mustafa kecelı topuysa bendepopcuyum yetr ya bu kadar becerıksılerı takımda oynatıoz"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum