Keçeliyi sahada görmektense 10 kişi oynamayı tercih ederim.Biz nasıl aldık bu adamı yaw.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Keçeli
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Zaten 10 kişiyiz o varken.Bide Hasan etti 9.Bide Ufukhan al sana 8.Allahtan Gökneniz 3 ediyoda kuruyoruz dengeyi.İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeçeliyi sahada görmektense 10 kişi oynamayı tercih ederim.Biz nasıl aldık bu adamı yaw.
Yorum
-
o zaman 9 a indim.İlk olarak erdemk67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten 10 kişiyiz o varken.
Özkan SÜMER
Yorum
-
Hakikaten bu adamı artık ilk 11'de görmekten sıkıldım. Ya antremanlarda çok mu iyi ki hoca her maçta ilk 11'e alıyor, daha sonrada ne yaptığı belli olmayınca direk değiştiriyor. Yeter artık ya kaç maçtır onu sahada gördüğümde tepem atıyor. Başkanın takıma karışması doğru olmayabilir ama İstanbul takımlarında bu haliyle birkaç hafta oynatılsaydı, o takımın başkanı çoktan kapı dışarı etmişti bu adamı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak erdemk67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten 10 kişiyiz o varken.Bide Hasan etti 9.Bide Ufukhan al sana 8.Allahtan Gökneniz 3 ediyoda kuruyoruz dengeyi.
Süperdi...)))
Umut ta iki kisilik oynuyor bence bu durumda biz 12 kisiyle sahadayiz.Kural hatasi var.Bu sezon oynadigimiz bütün maclar tekrar edilmeli . )))
Yorum
-
Keçeliyi sahada görünce maçı bırakıp çıkası geliyor insanın gerçekten. Bi insan 45 dakika olumlu bi hareket yapamaz mı? Bu adamın aldığı paranın açıklanmasını talep ediyorum. Bana mustafa keçeli kadar şans verilse daha başarılı olurum. İddiamız kalmadığına göre gençleri sahada görmek istiyoruz, Büyük kulübe kapağı atıp yan gelip yatanları değil. Özellikle seni mustafa...Uftin Karalardayım...
Yorum
-
Hocam valla antrenman performansından olduğunu sanmıyorum, Ziya'nın sevdiği topçu profiline tam tamına uyuyor, yani kontenjandan oynuyor anlaşılan. Artık öyle oldu ki her maça ilk 11 çıkmaya başladı, deliremiyorum, o kadar bıktık ki fonksiyonlarım buna tepki veremiyor artık. Solda sürekli saçmalayan bir adam görüyoruz, solumuzdan atak yapılırken bakmıyorumİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakikaten bu adamı artık ilk 11'de görmekten sıkıldım. Ya antremanlarda çok mu iyi ki hoca her maçta ilk 11'e alıyor, daha sonrada ne yaptığı belli olmayınca direk değiştiriyor. Yeter artık ya kaç maçtır onu sahada gördüğümde tepem atıyor. Başkanın takıma karışması doğru olmayabilir ama İstanbul takımlarında bu haliyle birkaç hafta oynatılsaydı, o takımın başkanı çoktan kapı dışarı etmişti bu adamı...
Bir de taraftarın %100'de 100'ü de mi eleştirir bir adamı tarihimizde bir ilk sanırım, diğerlerini yine savunanlar çıkıyordu
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum