Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yediğimiz gollerin çoğunda hatası var diyorsun yorum yazarken gözün kapalı mı?
    Gördük ki diyoruz!

Ne savundun be!
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Görmek başka bir şey sallamak başka bir şey.

Yıllık maaş rejimine gidiyoruz diye elde viran adamları saklayıp işe yarayan adamları göndermek gerçekten işi bilen alim işiydi!
      E madem gönderdin be adam tek hamle,önde öncelik alıp sert basan stoper alaydın,eldekilerin hepsi pamuk gibi zavallı Durica ne tarafa yetişeceğini şaşırmış tek başına debelenecekte iş görülecek vallahi yazık.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Edit

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aykut bence berbat bir maç çıkardı bugün. Hangi maçı izlediniz çok merak ediyorum. Osmanlıspor'da dahi ilk 11'e giremiyor normalde keza Osmanlıspor orta saha ve hücum hattı kadar dengeli bir defans hattına sahip olsa bu sezon 4. ya da 5. kez öndeyken maçı kaybetme noktasına gelmezdi. Elimizdekilerin kötü olması demek başka bir kötüye tahammül etmemiz gerektiğini göstermez. Aykut da Yumlu da kötü. Akbaş'ı ayrı tutuyorum çünkü daha stoperde izlemedik. Asıl Aykut, Akbaş'tan iyidir diyebilmek mabattan sallamaktır. Keza Akbaş da geçen sezon Kayserispor'u neredeyse ligde tutan adamdır.
          Aykut bugün kötü oynadı oyle mi ��

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mabattan adama sallamayalım Aykut'un geçen sezon çok iyi olduğu bir çok maç oldu geride yorumların çoğu doğrular kendisini.Durica dışında doğru dürüst stoperimiz yok Aykut'u beğendiremiyoruz.
            Misal hangi maclar sormamin nedeni bilinc altinizda bizi mac izlemeyenler olarak goruyorsunuz madem oyle sizin dunyaniza inip soruyorum HANGİ MACLAR ?

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Misal hangi maclar sormamin nedeni bilinc altinizda bizi mac izlemeyenler olarak goruyorsunuz madem oyle sizin dunyaniza inip soruyorum HANGİ MACLAR ?
              Bunu bana soracağına dön arka sayfalara bak niye yoruyorsun beni.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Elimizdeki ugur yumlu akbaş akakpo dortlusunu top diye oynar su goruntusuyle
                İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Osmanlı'daki görüntüsünün bir önemi yok.

Uğur'un Osmanlı'daki görüntüsü de Aykut'un bizdeki halini top diye oynuyordu çünkü.
                Tekrar edeyim.
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tekrar edeyim.
                  Anlatamazsın
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ne demiştik;süreklilik kazanıp harika maçlar çıkardığında kendini iyi bilen troller hakkında tek olumlu yorumda bulunmadılar amma velakin arada 1-2 hata yaptığın maçlarda malum troller hemen yerini aldı sakalından tıpa kılına kadar absürd tarz eleştirilerle akılları sıra seni ortaya meze yapmaya kalktılar.
                    Boşver şimdi geçmişi kurcalamayı, devam koçum...

Yorum

• Mevzunun ne oldugunuda anlamistik olduk bir tutam kil her zamanki sekilcilik maalesef suregelen bir takinti bu oyuncunun kalitesizligi su götürmez gercek amma velakin mevzu derin

Yorum

• Aykut ne yazık ki aklıyla oynamıyor umarım geri dönmez.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tekrar edeyim.
                          Ugur osmanlidayken öyle ahım şahım top oynamiyordu . Sadece osmanli-gs maçının özetini ac izle anlarsın beni . Böyle on tane maçını sayarım sana . Aykut a milli takım havuzunda olan bi oyuncu

Yorum

Ugur osmanlidayken öyle ahım şahım top oynamiyordu . Sadece osmanli-gs maçının özetini ac izle anlarsın beni . Böyle on tane maçını sayarım sana . Aykut a milli takım havuzunda olan bi oyuncu
                            hangi havuzda???
                            solbek, önlibero stoper tandeminde oynatilda aykut stoper diye cagrilmadi. (topal-balta)

ne havuzmus o
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hangi havuzda???
                              solbek, önlibero stoper tandeminde oynatilda aykut stoper diye cagrilmadi. (topal-balta)

ne havuzmus o
                              Çizdiği imaj yüzünden suan pique performansı gösterse yine cagirmaz onu fati terim

Yorum

Çizdiği imaj yüzünden suan pique performansı gösterse yine cagirmaz onu fati terim
                                O imajla milli takımın değişmezi olması lazım. Demek ki sorun başka yerde

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim