Yıllık maaş rejimine gidiyoruz diye elde viran adamları saklayıp işe yarayan adamları göndermek gerçekten işi bilen alim işiydi!
E madem gönderdin be adam tek hamle,önde öncelik alıp sert basan stoper alaydın,eldekilerin hepsi pamuk gibi zavallı Durica ne tarafa yetişeceğini şaşırmış tek başına debelenecekte iş görülecek vallahi yazık.
Aykut bence berbat bir maç çıkardı bugün. Hangi maçı izlediniz çok merak ediyorum. Osmanlıspor'da dahi ilk 11'e giremiyor normalde keza Osmanlıspor orta saha ve hücum hattı kadar dengeli bir defans hattına sahip olsa bu sezon 4. ya da 5. kez öndeyken maçı kaybetme noktasına gelmezdi. Elimizdekilerin kötü olması demek başka bir kötüye tahammül etmemiz gerektiğini göstermez. Aykut da Yumlu da kötü. Akbaş'ı ayrı tutuyorum çünkü daha stoperde izlemedik. Asıl Aykut, Akbaş'tan iyidir diyebilmek mabattan sallamaktır. Keza Akbaş da geçen sezon Kayserispor'u neredeyse ligde tutan adamdır.
Mabattan adama sallamayalım Aykut'un geçen sezon çok iyi olduğu bir çok maç oldu geride yorumların çoğu doğrular kendisini.Durica dışında doğru dürüst stoperimiz yok Aykut'u beğendiremiyoruz.
Misal hangi maclar sormamin nedeni bilinc altinizda bizi mac izlemeyenler olarak goruyorsunuz madem oyle sizin dunyaniza inip soruyorum HANGİ MACLAR ?
Ne demiştik;süreklilik kazanıp harika maçlar çıkardığında kendini iyi bilen troller hakkında tek olumlu yorumda bulunmadılar amma velakin arada 1-2 hata yaptığın maçlarda malum troller hemen yerini aldı sakalından tıpa kılına kadar absürd tarz eleştirilerle akılları sıra seni ortaya meze yapmaya kalktılar.
Boşver şimdi geçmişi kurcalamayı, devam koçum...
Mevzunun ne oldugunuda anlamistik olduk bir tutam kil her zamanki sekilcilik maalesef suregelen bir takinti bu oyuncunun kalitesizligi su götürmez gercek amma velakin mevzu derin
Ugur osmanlidayken öyle ahım şahım top oynamiyordu . Sadece osmanli-gs maçının özetini ac izle anlarsın beni . Böyle on tane maçını sayarım sana . Aykut a milli takım havuzunda olan bi oyuncu
Ugur osmanlidayken öyle ahım şahım top oynamiyordu . Sadece osmanli-gs maçının özetini ac izle anlarsın beni . Böyle on tane maçını sayarım sana . Aykut a milli takım havuzunda olan bi oyuncu
hangi havuzda???
solbek, önlibero stoper tandeminde oynatilda aykut stoper diye cagrilmadi. (topal-balta)
ne havuzmus o
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Yorum