Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çizdiği imaj yüzünden suan pique performansı gösterse yine cagirmaz onu fati terim
    havuzda diyorsun, sonra imaji yüzünden degil
    dogrumu anladim
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      havuzda diyorsun, sonra imaji yüzünden degil
      dogrumu anladim
      bir hazırlık maçına çağırmıştı fatih terim. havuzda olabilir ama kayda değer bir performans gösteremediği için o günden bu güne, doğal olarak hiç düşünmedi. sonra da genç oyunculara yöneldi terim. çok geniş havuzdaydı oradan da çıktı.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bir hazırlık maçına çağırmıştı fatih terim. havuzda olabilir ama kayda değer bir performans gösteremediği için o günden bu güne, doğal olarak hiç düşünmedi. sonra da genç oyunculara yöneldi terim. çok geniş havuzdaydı oradan da çıktı.
        ben havuzda olmadigini biliyorum
        sadece arkadasa nasil kendini kandirdigini göstermek istiyorum

o müslüman imaji cizen aykut demirin Trabzonspordan calismadan 500bin€ isteyip aldigida ortada

bu imajinida, karakterinide sergiliyor
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Dünya evine girmiş Allah utandırmasın

Yorum

• Beyin ölümü gerçekleşmiş..

Yorum

• Parası var şov yapıyor.

Tek olayı bu.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bunu savunanlar var bir de.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Uğur Osmanlı'dayken banko 11 oyuncusuydu en azından, bu orada bile yedek bekliyor sürekli.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Beğenip beğenmemek mesele değilde neden küçük görülüyor aşağılanıyor, bu kibir neden onu anlamak zor

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• bu takım da bir tek aykut eksik, gelirse tam takım oluruz.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uğur Osmanlı'dayken banko 11 oyuncusuydu en azından, bu orada bile yedek bekliyor sürekli.
                          Aykut geldiğinde beklentim vardı, yalan yok. Ama git gide performansı düştü.

Hep söylüyoruz, bizdeki çoğu futbolcu süper ligde hiçbir takımda ilk 11'de şans bulamaz.

Bu da bu durumun canlı bir kanıtı.

Trabzonspor artık doğru transfer yapıp, tutmayan oyuncularla hızlı şekilde yollarını ayırmalıdır.
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Elimizdeki ugur yumlu akbaş akakpo dortlusunu top diye oynar su goruntusuyle
                            Adam 1 yarı sezonda 5 tane maça çıkmış neyle top diye oynayacak. Kupa maçları da dahil tamamını toplayınca 900 dakika etmiyor aldığı süre.
                            En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 03.01.2017, 19:14.
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Kovulmali.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bir insan kendini neden bu hale sokar anlamam.

Bu süreçte hiç mi psikoloğa gitmek aklına gelmedi acaba.

Takımdan şuan uzak ama daha da uzaklaştırılmalı.
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim