Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• git....
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bu rezil sezondan sonra takımda görmek istediğim beş oyuncu var sadece. Onur, Muhammet Demir, Güray, Cardozo ve Okay. Geri kalan bütün oyuncular hiç düşünmeden gönderilebilir.

Yorum

• Stoperlikle alakası olmayan enteresan stopercik. Kafa yanmış, not found error...

Yorum

• Seneye olmaman dileğiyle.
          DOZER CEMİL

Yorum

• Sefa ve Erkan ile birlikte 1 ME'nun üstünde maliyeti var.

Stoper ölçütlerimi Mustafa başlığında dile getirdim. O sınıfa uygun nitelikleri taşımıyor. Mutlaka gönderilmeli.

Yorum

• Defansın göbeğinde adeta delip deşik olan bir adam. Şikeciler onun sayesinde çok kolay goller buldu. Trabzonspor forması giymeyi hak etmiyor.

Yorum

• Sen de arada kaynadın.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen de arada kaynadın.
                  şu adam için beni üzdün değdi mi?

Yorum

• Gitsin tarikatına yeterince para topladı artık orda takılsın. Futbolculukla alakası yok artık .
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şu adam için beni üzdün değdi mi?
                      Seni nasıl üzdüm ya ben Aykut'u hiç bir zaman sevmedim Akakpo forever

Yorum

• Teşekkürler Aykut. Adamsın.

Yorum

• Aykut Trabzonspor'da kalması gereken 3 oyuncudan bir tanesidir. Ayrıca hep savundum önünde iyi bir defansif ortasaha ve tutarlı(!) bir partnerle Euro 2016'da oynar,oynamalı. Arkandayız ...

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gitsin tarikatına yeterince para topladı artık orda takılsın. Futbolculukla alakası yok artık .

Bu nasil bir elestiri Allah askina ?!
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Berbat bi stoper gönderilmeli.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu nasil bir elestiri Allah askina ?!
                                Performansı sürekli düşüyor. Aklı futbolda değil.
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim