Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aykut oynadıkça açılıyor ama biraz kesilince geriliyor.Yinede elimizdeki en iyi stoper olduğunu düşünüyorum..
    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• direk kadro dışı bırakılması gerek

Yorum

• Akakpo çok daha iyidir senden el bombası.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sen de gideceksin.

Yorum

• Yaptığı gereksiz penaltının benzerini Nazilli maçında denemişti hakem penaltıyı verip daha sonra tehlikeli harekete dönüştürmüştü. Ceza sahasında kayarak müdahaleyi 1.Lig seviyesindeki oyuncular yapıyor. Aykut gibi zaman zaman üst düzey performans sergileyen bir oyuncunun bu şekilde amatörce hareketler yapması kabul edilemez...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• üst düzey performans sergilediğini söyleyenler de suçlu. hiçbir zaman üst düzey geçirdiği bir dönem olmadı.bir kaç maçlık parlamalar. kartsız tamamladığı maç var mı merak ediyorum. 3 milyon euro bonservis verince farklı bakılıyor demek ki.

Yorum

• Gideceğin günü iple çekiyorum.
                Hamiş

Yorum

• Göstere göstere penaltı yapmak bu olsa gerek.

Yorum

• Boyle aptalca hareketleri ne kadar rahat yapiyorsun.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bunu bir kere yapsa neyse derdim de en az 10 defa yaptı bu saçma sapan kayma hareketini. Futbolla alakası kalmamış, git tarikatta mı oynayacan ne yapacan artık, seneye takımda görmek istemiyorum bu şahısı.

Yorum

• Bir de kayıp adamı indirdiği sırada hakeme olay esnası itiraza başlaması. Yazık bu taraftara acıyın biraz be ruhsuzlar ordusu.
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sırf sakalı var diye elestirmiştim daha önce yani öyle demişti arkadaşlar

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Karaktersiz topcu musveddesi istemiyorum...1 milyon euro alip defalarca böyle sacmasapan hareketler yapacaksin...Bu ve benzerlerini Trabzonspor formasi altinda 1 dk barindirmayacaksin.

Yorum

• Göz göre göre arkadan kayarak penaltı yapıyorsun, üzerine niye itiraz ediyorsun anlamak mümkün değil.

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Göz göre göre arkadan kayarak penaltı yapıyorsun, üzerine niye itiraz ediyorsun anlamak mümkün değil.
                                Adam capraza gidiyor zaten ne gerek var boyle bir sacmaliga? Beyin bedava bunu birisi hatirlatmali.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim