Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Boşver be Aykut.
    Ölüm var. Onlar da ölecek. O zaman görüşürüz.

Yorum

• Aykut'a niye 2.sarıyı gördün diye akıl verenlerin çoğu penaltı pozisyonuna penaltı değil diyor.
      Bu ne yaman çelişki?
      Bu onun bunun çıkardığı insanlarla nasıl mücadele edeceksin susarakmı?
      Ne gada demokratik taraftarız yav!!!
      En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 01.05.2016, 00:01.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Performansı veya yaptıkları yerine sakallarının eleştirilmesi baydı...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Sakin kalamadığını bildikleri için üstüne oynuyorlar.

Bugün hiçbir suçu olmadığını düşünüyorum. Yeter artık, sus sus sabır taşı mı bu adamlar ?
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• ömrüm boyunca sahaya atlayip hakemi dövmeyi hayal ettim, her haksizliktan sonra

ama bunu gerceklestiren usaga inanilmaz kizdim, sonuc olarak Trabzonsporuma zarar verdi

aynisi aykut icin gecerli
            göge kadar haklisin ama bu takima zarar vermene neden olmamali
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Böyle şunu yanıma alıp şike hükümlülerinin alayına dalmak istiyorum. O an sövdüm ama yüzde mi milyon haklı.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ağzını elini kolunu tutamamasının bedelini ödemek zorunda değiliz ruhsal ve psikolojik sıkıntıları varsa gitsin cemaatte mi tedavi görür nerede görür bilemem ama seneye kulüpte görmek istemiyorum. Takımda antrenör olsa şuan kadro dışıydı.

Her vukuatından sonra savundum, sabır sabır dedim ama yetti artık bize futbolcu lazım. Futbolcu dışında her şeye benziyor, nereye gidiyorsa gitsin Yumlu ve Douglas ile paket halinde şehir dışına bırakalım kaçalım, baydılar artık. Sayıyla mı veriyorlar sizi bize ? Hakemin yanında oyuncuya tokat nedir, millet haksız penaltıyı değil senin o hareketini konuştu dün gece. Yılda 1.2m euro kazanan adam ağzını tutacak eline koluna sinirlerine hakim olacak. Dünyada örneğine az rastlanır bütün garip şeyler bizde toplanmış, hepsini yollamalıyız.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• yeter artık Aykut, git nerede boks yaparsan yap...ama Trabzonsporda futbol oynama artık....

Yorum

• Ben severim hırslı agresif futbolcuyu ama önce futbolunu oynasın sonra agresif olsun. şuanda suçlu ararsak herkesi sayabiliriz. herkeste sadece benim yüzümden mi diye kendini savunabilir. rezaletimiz sadece aykuttanda kaynaklanmıyor tabiki. en toparlanmamız gereken maçta bu kadar kendini dağıtması doğru olmuyor. bundan sonrası içinde aykutun kendini sakinleştirmesi zor.

Yorum

• Bye bye
                      Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Hangi futbolcu olsa o tepkiyi verirdi . aynı tokadı sallayan kıvanç itini gören hakem(?) tereddütsüz kırmızıyı verdi . Aykut haklı idi .

Yorum

• Aykut hakiliydi. Bunu nasil göremezsiniz. "Hakem" resmen firsat kolladi kirmizi icin ve eskilmis sehirli futbolcunun yardimiyla buldu firsati.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aykut'a niye 2.sarıyı gördün diye akıl verenlerin çoğu penaltı pozisyonuna penaltı değil diyor.
                            Bu ne yaman çelişki?
                            Bu onun bunun çıkardığı insanlarla nasıl mücadele edeceksin susarakmı?
                            Ne gada demokratik taraftarız yav!!!
                            fatih kardeş aykuta bende gıcık kaptım

haksızlık şu bu bize yapılanlar ortada ama

bizim bir kere hedef koyuyoruz ya şampiyonluğa yürüyecez diyoruz

ama bu aykut gibi sorumsuzlar ile olmaz

neden mi bu bize yapılanlar her zaman devam edecek

bunu yapanlar zaten üstümüze oynayacaklar

ama senin topçunda bu kadar sorumsuz sazan olur atlarsa

hayaller hiç varolmadan biter örnek bu sene

BEN BU DURUMU TAKIMDAKİ DİSİPLİNSİZLİĞE BAĞLIYORUM

İTİRAZ ET AMA ADAMA VURUP KIRMIZI KART GÖRME CÜRETİNİ SANA KİM VERİYOR

Yorum

• Birde aykuta hak verenler var aramizda

hep söylüyorum bir külübün başarisini taraftarinin kapasitesi belirler diye

agresiflik demişler

pozisyon görsün hiç kizmam

ama trabzonspor dingonun ahiri disiplin yok hoca yok herkes at oynatiyor

şu işi avrupada yapabilir mi yaparsa ne olur

aykut kirmizisi neye maloldu

o kirmiziyi yemeseydi beraberlik hatta galibiyet bile alabilirdik

aykut yine yapti yapacağini

Yorum

• Avrupa'da da yapılan hareketler bunlar. Eğer başarılıysan mazur görülüyor
                                Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim