Aykut'a niye 2.sarıyı gördün diye akıl verenlerin çoğu penaltı pozisyonuna penaltı değil diyor.
Bu ne yaman çelişki?
Bu onun bunun çıkardığı insanlarla nasıl mücadele edeceksin susarakmı?
Ne gada demokratik taraftarız yav!!!
En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 01.05.2016, 00:01.
Ağzını elini kolunu tutamamasının bedelini ödemek zorunda değiliz ruhsal ve psikolojik sıkıntıları varsa gitsin cemaatte mi tedavi görür nerede görür bilemem ama seneye kulüpte görmek istemiyorum. Takımda antrenör olsa şuan kadro dışıydı.
Her vukuatından sonra savundum, sabır sabır dedim ama yetti artık bize futbolcu lazım. Futbolcu dışında her şeye benziyor, nereye gidiyorsa gitsin Yumlu ve Douglas ile paket halinde şehir dışına bırakalım kaçalım, baydılar artık. Sayıyla mı veriyorlar sizi bize ? Hakemin yanında oyuncuya tokat nedir, millet haksız penaltıyı değil senin o hareketini konuştu dün gece. Yılda 1.2m euro kazanan adam ağzını tutacak eline koluna sinirlerine hakim olacak. Dünyada örneğine az rastlanır bütün garip şeyler bizde toplanmış, hepsini yollamalıyız.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Ben severim hırslı agresif futbolcuyu ama önce futbolunu oynasın sonra agresif olsun. şuanda suçlu ararsak herkesi sayabiliriz. herkeste sadece benim yüzümden mi diye kendini savunabilir. rezaletimiz sadece aykuttanda kaynaklanmıyor tabiki. en toparlanmamız gereken maçta bu kadar kendini dağıtması doğru olmuyor. bundan sonrası içinde aykutun kendini sakinleştirmesi zor.
Aykut'a niye 2.sarıyı gördün diye akıl verenlerin çoğu penaltı pozisyonuna penaltı değil diyor.
Bu ne yaman çelişki?
Bu onun bunun çıkardığı insanlarla nasıl mücadele edeceksin susarakmı?
Ne gada demokratik taraftarız yav!!!
fatih kardeş aykuta bende gıcık kaptım
haksızlık şu bu bize yapılanlar ortada ama
bizim bir kere hedef koyuyoruz ya şampiyonluğa yürüyecez diyoruz
ama bu aykut gibi sorumsuzlar ile olmaz
neden mi bu bize yapılanlar her zaman devam edecek
bunu yapanlar zaten üstümüze oynayacaklar
ama senin topçunda bu kadar sorumsuz sazan olur atlarsa
hayaller hiç varolmadan biter örnek bu sene
BEN BU DURUMU TAKIMDAKİ DİSİPLİNSİZLİĞE BAĞLIYORUM
İTİRAZ ET AMA ADAMA VURUP KIRMIZI KART GÖRME CÜRETİNİ SANA KİM VERİYOR
Yorum