Komik misiniz siz vizyonsuz taraftar toplulugu maalesef su takima ozer mustafa yusuf aykut gibi adamlari doldursak en cok bu tip insanlar sevinir aykut neden yakismiyor ilk olarak oyuncu olarak yakismiyor TRABZONSPOR icin yetersiz duz bir oyuncu ikincisi tavirlari durusu hal ve hareketleri silahla yaptigi vukuatlar bunlari goz onune alinca onu takimda gormek istemiyorum gitsin komandolugunu baska takimda yapsin uzak dursun bu takimdan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ilginctir ki Aykut bu sezon tartismasiz en formda stoperimiz ama sen oyuncu olarak yakismiyor, yetersiz diyorsun.İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKomik misiniz siz vizyonsuz taraftar toplulugu maalesef su takima ozer mustafa yusuf aykut gibi adamlari doldursak en cok bu tip insanlar sevinir aykut neden yakismiyor ilk olarak oyuncu olarak yakismiyor TRABZONSPOR icin yetersiz duz bir oyuncu ikincisi tavirlari durusu hal ve hareketleri silahla yaptigi vukuatlar bunlari goz onune alinca onu takimda gormek istemiyorum gitsin komandolugunu baska takimda yapsin uzak dursun bu takimdan
Ayrica bir insani gecmiste yaptigi hatalardan dolayi yargilamani'da dogru bulmiyorum, bence büyük haksizlik yapiyorsun Aykut'a...
Yorum
-
Misafir
Sen bir stoperlerimizi usulca aklindan gecir istersen aykut u su takima nasil yakistiriyorsunuz cok garip stoper fakiri takimda vasat bir oyun sergileyebilir ama fazla vasfi olmadigi fikrini birkac mac izleyerek gozlemleyebilirsiniz mustafa dan iyi diye iyi bir oyuncu mu oluyor aykutİlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlginctir ki Aykut bu sezon tartismasiz en formda stoperimiz ama sen oyuncu olarak yakismiyor, yetersiz diyorsun.
Ayrica bir insani gecmiste yaptigi hatalardan dolayi yargilamani'da dogru bulmiyorum, bence büyük haksizlik yapiyorsun Aykut'a...
Yorum
-
Farkindaysan "Aykut iyi bir oyuncu" yazmadim, ama ondan iyisini, kulüp bu durumda oldugu sürece, zaten bulamazsin.İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen bir stoperlerimizi usulca aklindan gecir istersen aykut u su takima nasil yakistiriyorsunuz cok garip stoper fakiri takimda vasat bir oyun sergileyebilir ama fazla vasfi olmadigi fikrini birkac mac izleyerek gozlemleyebilirsiniz mustafa dan iyi diye iyi bir oyuncu mu oluyor aykut
Biraz şükret ve sezonu, sergiledigi iyi performansla tamamlamasi icin dua et.
Yorum
-
Misafir
Niye dua edicem anlamadim dedigim su sene sonunda aykut mustafa yusuf ozer hepsi yollanmali dedigim buİlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarkindaysan "Aykut iyi bir oyuncu" yazmadim, ama ondan iyisini, kulüp bu durumda oldugu sürece, zaten bulamazsin.
Biraz şükret ve sezonu, sergiledigi iyi performansla tamamlamasi icin dua et.
Yorum
-
Bende elimizde olan en iyi stoper Aykut oldugu icin takimda kalmasi lazim diyorumİlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye dua edicem anlamadim dedigim su sene sonunda aykut mustafa yusuf ozer hepsi yollanmali dedigim bu
Yorum
-
Misafir
Seneye de suruneceksek hepsi kalabilir sorun yokİlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende elimizde olan en iyi stoper Aykut oldugu icin takimda kalmasi lazim diyorum
Yorum
-
Hepsi kalsin demiyorum ki Aykut kalsin diyorumİlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye de suruneceksek hepsi kalabilir sorun yok
Yorum
-
Sen de taraftar olarak yakışmıyorsun umarım bir an önce bırakırsın.İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAykut TRABZONSPOR a yakismiyor umarim kovulur
Yorum
-
Misafir
Emrin olurİlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen de taraftar olarak yakışmıyorsun umarım bir an önce bırakırsın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum