Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Komik misiniz siz vizyonsuz taraftar toplulugu maalesef su takima ozer mustafa yusuf aykut gibi adamlari doldursak en cok bu tip insanlar sevinir aykut neden yakismiyor ilk olarak oyuncu olarak yakismiyor TRABZONSPOR icin yetersiz duz bir oyuncu ikincisi tavirlari durusu hal ve hareketleri silahla yaptigi vukuatlar bunlari goz onune alinca onu takimda gormek istemiyorum gitsin komandolugunu baska takimda yapsin uzak dursun bu takimdan

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Komik misiniz siz vizyonsuz taraftar toplulugu maalesef su takima ozer mustafa yusuf aykut gibi adamlari doldursak en cok bu tip insanlar sevinir aykut neden yakismiyor ilk olarak oyuncu olarak yakismiyor TRABZONSPOR icin yetersiz duz bir oyuncu ikincisi tavirlari durusu hal ve hareketleri silahla yaptigi vukuatlar bunlari goz onune alinca onu takimda gormek istemiyorum gitsin komandolugunu baska takimda yapsin uzak dursun bu takimdan
      Ilginctir ki Aykut bu sezon tartismasiz en formda stoperimiz ama sen oyuncu olarak yakismiyor, yetersiz diyorsun.
      Ayrica bir insani gecmiste yaptigi hatalardan dolayi yargilamani'da dogru bulmiyorum, bence büyük haksizlik yapiyorsun Aykut'a...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ilginctir ki Aykut bu sezon tartismasiz en formda stoperimiz ama sen oyuncu olarak yakismiyor, yetersiz diyorsun.
        Ayrica bir insani gecmiste yaptigi hatalardan dolayi yargilamani'da dogru bulmiyorum, bence büyük haksizlik yapiyorsun Aykut'a...
        Sen bir stoperlerimizi usulca aklindan gecir istersen aykut u su takima nasil yakistiriyorsunuz cok garip stoper fakiri takimda vasat bir oyun sergileyebilir ama fazla vasfi olmadigi fikrini birkac mac izleyerek gozlemleyebilirsiniz mustafa dan iyi diye iyi bir oyuncu mu oluyor aykut

Yorum

Sen bir stoperlerimizi usulca aklindan gecir istersen aykut u su takima nasil yakistiriyorsunuz cok garip stoper fakiri takimda vasat bir oyun sergileyebilir ama fazla vasfi olmadigi fikrini birkac mac izleyerek gozlemleyebilirsiniz mustafa dan iyi diye iyi bir oyuncu mu oluyor aykut
          Farkindaysan "Aykut iyi bir oyuncu" yazmadim, ama ondan iyisini, kulüp bu durumda oldugu sürece, zaten bulamazsin.
          Biraz şükret ve sezonu, sergiledigi iyi performansla tamamlamasi icin dua et.

Yorum

Farkindaysan "Aykut iyi bir oyuncu" yazmadim, ama ondan iyisini, kulüp bu durumda oldugu sürece, zaten bulamazsin.
            Biraz şükret ve sezonu, sergiledigi iyi performansla tamamlamasi icin dua et.
            Niye dua edicem anlamadim dedigim su sene sonunda aykut mustafa yusuf ozer hepsi yollanmali dedigim bu

Yorum

• Douglas için bir sürü methiyeler dizildi onu gördükten sonra aykutun en iyi stoperimiz olduğunu ve kesinlikle takımda kalması gerektiğini söylesek heralde yanlış olmaz.

Yorum

Niye dua edicem anlamadim dedigim su sene sonunda aykut mustafa yusuf ozer hepsi yollanmali dedigim bu
                Bende elimizde olan en iyi stoper Aykut oldugu icin takimda kalmasi lazim diyorum

Yorum

Bende elimizde olan en iyi stoper Aykut oldugu icin takimda kalmasi lazim diyorum
                  Seneye de suruneceksek hepsi kalabilir sorun yok

Yorum

Seneye de suruneceksek hepsi kalabilir sorun yok
                    Hepsi kalsin demiyorum ki Aykut kalsin diyorum

Yorum

Aykut TRABZONSPOR a yakismiyor umarim kovulur
                      Sen de taraftar olarak yakışmıyorsun umarım bir an önce bırakırsın.

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen de taraftar olarak yakışmıyorsun umarım bir an önce bırakırsın.
                        Emrin olur

Yorum

• Takımın gerisi aykut kadar mücadeleci oynasa keşke
                          İnsan ol evlat!

Yorum

• Euro 2016'ya takımımızdan bir oyuncu alınacaksa o da Aykut olmalıdır.Kim ne derse desin bu berbat sezonda elinden geleni yapıyor.

Yorum

• Aykut'un cezası bitmedi mi ya. 3 maç oldu. bazı sitelerde bjk maçında oynayamayacak yazıyo

Yorum

• Nihayet dönüyorsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim