yumlu'nun arkasını topladığını sananlar var. futbol öyle oynanıyor. yumlu ilk müdahaleye giderken aykut güvenlik için kendini geri atıyor. hatta bence çok fazla geri çekiliyor. bu da onları iyi bir ikili yapıyor. seçmem gerekse önde basmaya eğilimi olan rakibi rahatsız edeni, pas arası yapanı seçerim.o da yumlu. ama önemli olan uyumlu bir ikili yakalamak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hahaha. Bu forumda takımda kal diyende varmıydı? 😄İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi oynuyor . yaninda iyi biri olsa dahada iyi olabilir . iyide pas yapabiliyor . takimda kalmali."Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
Yorum
-
görüyor ve arttırıyorum..İlk olarak CesurHamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerzaman soyledim yine soylicem; Aykut bizdeki en iyi defans. Yanina iyi adam sart.
Aykut türkiyede yerli statüde Serdar Aziz ile birlikte en iyi stoperdir...Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
Serdar Aziz'in futbolcu olması mucize.İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegörüyor ve arttırıyorum..
Aykut türkiyede yerli statüde Serdar Aziz ile birlikte en iyi stoperdir...Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Bursa maçınızda serdar ile aykutun birebir kaldığı mücadelelerin hepsinde gördük. Tamamını serdar aldı.İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Aziz'in futbolcu olması mucize.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Takoz olduğunu değiştirmez. Tam 1970 model stoper.İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa maçınızda serdar ile aykutun birebir kaldığı mücadelelerin hepsinde gördük. Tamamını serdar aldı.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Stoper oynamış biri olarak Aykut ligdeki en iyi hava topuna sıçrayan defans oyuncusu olabilir diyorum. Hava hakimiyeti boyuna göre çok iyi. Hakemler hayatlarında top oynamadiklari için saçma sapan fauller verebiliyorlar.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum