Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Keşke bi kafa atsaydın o şeref yoksunlarına Aykut.

Yorum

• Şampiyonlığa oynayan takımın 4. stoperi olabilir.

Bu minvalde aldığı ücret olan 1 ME'yu haketmiyor. Tavanı 500 BE.

Yorum

• Şampiyonluğa oynamıyoruz ve Trabzonspor'un 1.stoperidir kendisi. Şampiyonluğa oynasak da durum değişmeyecekti. Dünkü maç tüm sezonu yerle bir edemez. Aykut iki sezondur gayet formda.

Yorum

• Simdi Lig TV'de Macin Öyküsünü gördüm, mactan sonra Ates Bitnel soyunma odasina giderken Aykut hakemin üstüne dogru gitmis ve "Seni varya ben..." bagirirken, millet agizina kollarina sarildiki dövmesin hakemi.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Adam 2 senedir iyi oynuyor. Eldeki en iyi stoper.
            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Podolski'yi çok kötü savundu ancak takımda kalması taraftarıyım. En kötü durumda şu ligde çok iyi bir yedek olur.
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• kırmızı karttan bir önceki pozisyonda podolski yerdeki aykut'un kafaya vuruyor. niye yapıyor anlamadım.kötü bir niyet sezmedim ama aykut sinirle kalkıyor sonra olaylar gelişiyor.izlediğim hiç bir programda bu ayrıntı gündeme gelmedi.

Yorum

• PFDK eyyam yapmazsa çift sarıdan verilen 1 maçın haricinde 3-7 maç ceza alır...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Helal Aykut, keske biraksalar seni, ne güzel vurardin o hakeme !
                    En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 23.02.2016, 01:38.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      PFDK eyyam yapmazsa çift sarıdan verilen 1 maçın haricinde 3-7 maç ceza alır...
                      nedenmis o ???

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        nedenmis o ???
                        Maç sonu soyunma odasında hakeme saldırdı.
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Seni var ya ben
                          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maç sonu soyunma odasında hakeme saldırdı.
                            Keşke sahanın ortasında saldırıp ağzını burnunu kırsaydı da biraz olsun biz de rahatlasaydık.
                            Onur Recep Kıvrak

Yorum

• Hakem ayağını denk al seni varya dedi sonra susturdular

Yorum

• Gerek yok böyle şeylere kardeşim sahada yapsan anlardım ama soyunma odasına giderken hiç gerek yok çünkü vuramazsın, vurdurmazlar

Edit : Bu arada sahada vurmadığın da iyi oldu haklıyken haksız duruma düşüreceklerdi bizi yine
                                En son Ahmet Ulusoy tarafından düzenlendi; 23.02.2016, 07:49.
                                Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim