Keşke bi kafa atsaydın o şeref yoksunlarına Aykut.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Simdi Lig TV'de Macin Öyküsünü gördüm, mactan sonra Ates Bitnel soyunma odasina giderken Aykut hakemin üstüne dogru gitmis ve "Seni varya ben..." bagirirken, millet agizina kollarina sarildiki dövmesin hakemi.
Yorum
-
Helal Aykut, keske biraksalar seni, ne güzel vurardin o hakeme !En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 23.02.2016, 01:38.
Yorum
-
nedenmis o ???İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePFDK eyyam yapmazsa çift sarıdan verilen 1 maçın haricinde 3-7 maç ceza alır...
Yorum
-
Maç sonu soyunma odasında hakeme saldırdı.İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenedenmis o ???
Yorum
-
Keşke sahanın ortasında saldırıp ağzını burnunu kırsaydı da biraz olsun biz de rahatlasaydık.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç sonu soyunma odasında hakeme saldırdı.
Onur Recep Kıvrak
Yorum
-
Gerek yok böyle şeylere kardeşim sahada yapsan anlardım ama soyunma odasına giderken hiç gerek yok çünkü vuramazsın, vurdurmazlar
Edit : Bu arada sahada vurmadığın da iyi oldu haklıyken haksız duruma düşüreceklerdi bizi yineEn son Ahmet Ulusoy tarafından düzenlendi; 23.02.2016, 07:49.Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum