Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 kritik müdahale yaptı.
    İyi çalıştı bugün. Tebrikler.

Yorum

• Bugün iyidi...

Medjani-Belkalem ve Ugur Demirok var...Aykut Demir en kötü 4.stoper olur..

Akbas`a göre 10 kat iyi.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• yedigimiz golde o topa kafaylan gitmek nedemek oluyor anlamadim

yinede bizde cikardigi en iyi macdi
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bugün beğendim tebrikler. Ama golde hamle hatası var. Ama iyi yolda.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• dün iyi oynadı. kilo vermiş ve daha fit boş durmamış çalışmış belli ki bu iyiye işaret. ilk geldiği zamanlardaki gibi olacaksa başımızın üstünde yeri var.
            from BOGAZIÇI

Yorum

• Keşke hep dünkü gibi oynasa...
              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Batuhan'ın verdiği pasta topa kafa ile uçmana bir anlam veremedim, veremiyorum da .
                .

Yorum

• Bazen anlamsız hareketler yapsa da dün iyi oynadı hakkını vermek lazım.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Mükemmel oynadi...

Yorum

• Yedek stoper olarak kalabilir..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kötü oynadıgında sana sövenler iyi oynadıgında dut yemiş bülbül.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bir pozisyon var Mustafa Akbaş'ı döveceğini düşündüm bir an.

Ceza sahası içinde Aykut rakipten bir oyuncuyu karşılamaya gitmiş savunuyor, M.Akbaş oyuna gireli 5 dk olmuş. Akbaş oyuna sol stoper olarak girdi ancak o pozisyonda Aykut pozisyon itibari ile dönüşte solda kaldı ve rakibi karşıladı.M.Akbaş kendi bölgesine dönüyor Aykut'un yerine geçmek yerine, Aykut el yapıyor "oğlum git geri geç benim yerime" der gibi M.Akbaş iyice yanaşıyor. Aykut tedirgin oluyor adam arkaya topu kaldıracak diye, eliyle bir daha açıyor kolunu geriyi gösteriyor. M.Akbaş şaşkın şakın kendiside elini açıyor. Aykut en son dönüp eliyle hafif itip içinden muhtemelen "bir defol git şu arkaya" diyor M.Akbaş'ı gönderiyor. Bugün iyiydi. Sırtı dönük oyunculara faul sayısını hala azaltamadı. Hakem de amatördü gerçi ama o sarıdan sonra C.Çakır'a felan o hareketi yapsan acımaz direk atar. Daha dikkatli.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• helal lan komando 2-3 maçtır iyisin
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Geldiğinden beri en iyi maçını çıkardı ya şöyle diyelim kariyerinin en iyi maçını çıkardı. 2 maçtır iyi inşallah devam eder.
                              ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim