Fırtına'nın komando lakaplı futbolcusu Aykut Demir, sosyal medyadaki bu fotoğrafıyla olay yarattı.Trabzonspor'un genç futbolcusu Oğuzhan Acar tarafından sosyal medyada atılan fotoğrafta Aykut, şık bir takım elbisenin üzerine giydiği paltoyla dikkat çekti.
Adnan hocaya benzettim
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Fırtına'nın komando lakaplı futbolcusu Aykut Demir, sosyal medyadaki bu fotoğrafıyla olay yarattı.Trabzonspor'un genç futbolcusu Oğuzhan Acar tarafından sosyal medyada atılan fotoğrafta Aykut, şık bir takım elbisenin üzerine giydiği paltoyla dikkat çekti.
Bu adam 2.yarı çok iyi başlamıştı
Ne diye yedeğe çekildi hoca tarafından onu anlamadım
Demirok denilen adamın bu adamdan ne artısı var..
Hoca diyor ki ben aldırdım bari oynatmadı demesinler diye Demiroku oynatıyor..
1 hata yaptı diye adam asmaya ne gerek var..
Bu takımda asılacak çok topçu var..
Sefa,Erkan,İshak bunlardan başlayabiliriz..
Gene saçma saçma yorumlar.Ömer'in attığı golde Yusuf sol bekteki yerini kaybetti Ömer boşluğu bulduğu yerden vurdu.Aykutun önünden vurduğu içinmi Aykut suçlu oldu?Bugün en az 4-5 kritik hamlesi oldu,sahada ayakta kalan 4-5 oyuncudan biriydi.
Ersun hocanın inadı yüzünden yerine bosingwa oynatıldı ve kendisini kaybettik. Aykut çok iyi oynuyor kendini çok geliştirdi. Umarım seneye kalır hoca asla takımda istemiyor ama umarım kalır. Uğurdan kat ve kat iyidir zaten ilk golü uğur yüzünden yedik.
Ne gerek var acaba dün akşam ki o hareketlere,
biz zaten emre gibi,caner gibi adamların o hareketlerinden ifrit olup isyan ederken niye o kategoriye girmeye çalışırsın ki. Samimiyetiyle,yüreğiyle oynayan bir adamsın,ne güzel işte,ama bunu efendilikle süslemediğin sürece hep yanlış olur,yapma böyle,bence çok itici oluyorsun,yakışmaz hem sana hem Trabzonspora.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Ne gerek var acaba dün akşam ki o hareketlere,
biz zaten emre gibi,caner gibi adamların o hareketlerinden ifrit olup isyan ederken niye o kategoriye girmeye çalışırsın ki. Samimiyetiyle,yüreğiyle oynayan bir adamsın,ne güzel işte,ama bunu efendilikle süslemediğin sürece hep yanlış olur,yapma böyle,bence çok itici oluyorsun,yakışmaz hem sana hem Trabzonspora.
Abi Aykut öyle çirkef bir oyuncu değil. Ordaki itişmede muhtemelen küfür etti Balıkesir oyuncusu.Tepki gösteren bir iki oyuncumuz daha vardı.
Yorum