Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Faul yapma Allah askina rakibe tekme tokat girme ya biraz dengeli oyna hasta oluyorum su gereksiz faulleri görünce. Giray 2 olacak, az kaldi.
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Sakalım da var halbuki...

Yorum

• Alınması için burada dil dökenlere 'sıradan bir stoper' diyen azınlıktan biriydim. Hey gidi günler hey.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Belki sol bek iyi olsa sırıtmazdı bukadar.Rakip Kadirin kanatından çok geliyor ve Kadir gerçekten çok zayıf kalıyor.Aykut hemde oraya çok iniyor.Ama o saçma salak faulllerin hiçbir bahanesi yok.
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1.82 stoper için kısa değil Semih Kaya da aynı boyda ama kimse kısa demiyor. Büyük şef Song'u hatırlıyorum adam 56 maçta sadece 1 sarı kart görerek bir rekor kırdı. Kartı da son lig maçında görmüştü...
            Sik sik yazdim bunu, 1.82 bir stoper icin kisa diyebiliriz, ama büyük bir engel degil. Acigini zamanlama ve pozisyon bilgi ile kapabilirsin. Aykut'da ikisi yok, özellikle zamanlamasi cok kötü. Hic bir oyuncuya karsi hava da üstünlük saglayamadi. Ya rakip Eneramo yada LuaLua gibi ayni boyda ama cok güclü, o zaman faulsiz topa vuramiyor yada Mehmet Akyüz yada Hugo Almeida gibi, ondan en az 5cm uzun forvetlere karsi neredeyse tüm hava toplarini kaybediyor. Yerden cok kolay calim yiyor, vücüdü cok kuvvetli oldugu icin, cok agir ve yavas kaliyor. Kisiligini ne kadar sevsem, oynadigi futbol büyük fiyasko.
            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1.82 stoper için kısa değil Semih Kaya da aynı boyda ama kimse kısa demiyor. Büyük şef Song'u hatırlıyorum adam 56 maçta sadece 1 sarı kart görerek bir rekor kırdı. Kartı da son lig maçında görmüştü...
              Ben daha uzun sanıyordum ya şaşırdım valla.

Semih 1.82 ama çabukluğuyla süpürücü rolünü oynuyor. Aykut, uzun boylu mesela Terry gibi oynamaya çalışıyor fark burada bence. Toplara iyi vuruyor ama iyi sıçrayamıyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Giraya kızardım çok duran top veriyor diye gelen gideni aratırmış onu gördük..Bir de agresif olacağım ayağına çok itiraz edip antipatik oluyor...Ne hız ne hava topu var..Fuzuli transfer oldu..

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hahahah aynen

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• 3 milyon euro bonservis.
                    1 milyon euro yillik ücret.

mustafa ve giraydan farkli bir oyun anlayışı olmayan, neredeyse ayni kalitedeki adama bu paralar verilmez dedik zamaninda. hem mali sikintilar var deyip hem de boyle transfer hatalari nasil yapiliyor anlamiyorum.

Yorum

• Ben bu adamın hala Apollon maçında neden ceza sahası içinde topa çift atlayıp rakibi biçtiğini çözemedim.O günden sonra ne zaman Aykut deseler beynim o pozisyona gidiyor.Takıntı gibi bir şey oldu,bende böyle bir hastalık var sanırım,yapılan bir şeyin sebep sonuç ilişkisini kuramayınca kafada takıntı yapıyor.
                      Amatör ruh,profosyonel düşünce
                      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Aykut iyi oyuncudur.Adam maç içerisinde sol bekmiydik yok bu maç stoperdeyim galiba diye düşünce karmaşasına giriyordur.Sabır etmek gerek.

Yorum

• genclerbirliginde oynarken cok macini ciplak gozle izleyen biri olarak bu adama birsey oldugunu dusunuyorum.cakmasini mi aldik bilemem ama aykut bu kadar kotu bir stoper degildi.bize gelen futbolu unutuyor arkadas.mevcut hali ile hali sahaya cagirmakta tereddut ederim.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aykut iyi oyuncudur.Adam maç içerisinde sol bekmiydik yok bu maç stoperdeyim galiba diye düşünce karmaşasına giriyordur.Sabır etmek gerek.
                            bunu gercekten inanarakmi yazdiniz?
                            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Nereden nereye...
                              Bordomavi.net

Yorum

• Ynt: Aykut Demir

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Teşbih mükemmel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim