Acayip bir hayal kirikligi oldu benim adima.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Daha dikkatli olmali, Juventus affetmez kolay kolay.İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer maç rakibe 8-10 tane duran top şansı veren futbolcu...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Bamba sakat(sakat olmasada bundan bir farki yok), Bosingwayi stopere ceksen, sag beke no61 gecer(aman aman) Zokorayi gecen hafta denedik olmadi, 1461 den gelenleri koysak, takimin bu halinde cocuklarin kariyerleriyle oynariz, be yinede son bir sans olarak Caner ve Mustafayi denerdim bu bidonuda satiliga cikarirdim.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Yıllardan beri menajeri muazzam bir PR çalışması ile sonunda 4 büyük takımdan birine kakaladı. Şu son 2-3 senedir bu adamı doğru dürüst sadece bizim maçlarda seyrettim. Gençlerbirliği maçlarında rakip defansı delik deşik ettiğimizi hatırlarım hep. Hele şampiyon olduğumuz seneki içerideki maçın 2.yarısı belki de son 5 yılın en iyi futboludur.
Yorum
-
-
1.82 stoper için kısa değil Semih Kaya da aynı boyda ama kimse kısa demiyor. Büyük şef Song'u hatırlıyorum adam 56 maçta sadece 1 sarı kart görerek bir rekor kırdı. Kartı da son lig maçında görmüştü...İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoyu kisa...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum