Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1 Aya Kalmaz Göbek Yaparsın Bizde

Nasıl İdman Yaptırıp Besliyorsak Oyuncuları

Aykut'un Faydalı Olcağını Düşünüyorum Şaka Bir Yana..
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• sen anlamak istediğini anlıyosun hala tamam uzatma boşver . hızlı birazda atik bi stoper lazım yani
      TRABZONSPOR'lu olmanın gururunu istanbul yalakaları bilmez...

Yorum

• İlk olarak halukdag61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sen anlamak istediğini anlıyosun hala tamam uzatma boşver . hızlı birazda atik bi stoper lazım yani
        Ben anlamak istedigimi degil sana birsey anlatmaya calisiyorum. Oyle bir cesit stoper yok. Simdi duzelttin olayi iste. Hizli birazda atik bi stoper.
        "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak Adem Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben anlamak istedigimi degil sana birsey anlatmaya calisiyorum. Oyle bir cesit stoper yok. Simdi duzelttin olayi iste. Hizli birazda atik bi stoper.
          tamam
          TRABZONSPOR'lu olmanın gururunu istanbul yalakaları bilmez...

Yorum

• Ben Giray'ın üstüne stoper tanımam ligde Aykut geldiğine göre Giray yolcu olabilir iki tane aynı adam gereksiz çünkü. Aykut resmen tecrübeli bir oyuncu o zaman nasıl yedek bırakacaksın. Mustafa'yı kesmek doğru mu kaç senedir forma savaşı verdi.
            Giray kalacaksa eğer diğer iki uşaktan biri mutsuz olacak ama en azından güvenilir bi savunma olur.
            Ayrıca öyle fotoyla,komando şapkasıyla olmaz bu işler Aykut kardeşim , röveşataya kafa uzatan adamdır asıl komando

Yorum

• Takip etmedim ne oyuncudur fazla ilgilenmedim ama soyle bi sordum kendi kendime. Acaba yumludan kotu olabilirmi.olamaz dedim,ozaman faydasi olabilir.

Yorum

• İlk olarak cimlagava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben Giray'ın üstüne stoper tanımam ligde Aykut geldiğine göre Giray yolcu olabilir iki tane aynı adam gereksiz çünkü. Aykut resmen tecrübeli bir oyuncu o zaman nasıl yedek bırakacaksın. Mustafa'yı kesmek doğru mu kaç senedir forma savaşı verdi.
                Giray kalacaksa eğer diğer iki uşaktan biri mutsuz olacak ama en azından güvenilir bi savunma olur.
                Ayrıca öyle fotoyla,komando şapkasıyla olmaz bu işler Aykut kardeşim , röveşataya kafa uzatan adamdır asıl komando
                Stoper bolgesinde oynayan giray aykut ve mustafa sari karta cok yakin oyuncular o bolgede cok sik cezali duruma dusebiliriz hepsinede oynamak icin sira gelir!

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bazı renkdaşlar başkan Selçuk Aydın'ı da transfer et diye bu foto onu ispatlıyor.

Yorum

• Öncelikle hayırlı olsun diyelim.
                    Ama kalitesi elimizdeki yerli stoperlerin hiç bir tanesinden bile daha fala olmayan bir adamı, meteliğe kurşum atılan bir dönemde pahalı sayılabilecek bir fiyata almak işbilmezliğin daniskasıdır.
                    İnşallah yanılırım.

Yorum

• Türkiye'den bizim durumumuza düşmüş ve daha beter duruma düşecek bir takımın alabileceği bir oyuncu. Kötü mü iyi mi olduğuna karar vermek için fiyat performans oranına bakmak yani sezonu beklemek gerek. Aldığımız Messi falan değil. Yönetimin makul icraatını bulamayanlar can simidi gibi buna sarıldı.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Türkiye'den bizim durumumuza düşmüş ve daha beter duruma düşecek bir takımın alabileceği bir oyuncu. Kötü mü iyi mi olduğuna karar vermek için fiyat performans oranına bakmak yani sezonu beklemek gerek. Aldığımız Messi falan değil. Yönetimin makul icraatını bulamayanlar can simidi gibi buna sarıldı.
                        Şuanki durumun en net açıklaması bu. Tebrik ediyorum kardeşim durumu çok iyi özetlemişsin.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Türkiye'den bizim durumumuza düşmüş ve daha beter duruma düşecek bir takımın alabileceği bir oyuncu. Kötü mü iyi mi olduğuna karar vermek için fiyat performans oranına bakmak yani sezonu beklemek gerek. Aldığımız Messi falan değil. Yönetimin makul icraatını bulamayanlar can simidi gibi buna sarıldı.
                          Katılıyorum Selim abi.
                          ölümüne trabzon !

Yorum

• giray - aykut tandemi bu ligde çok güzel işler başarabilir. Allah kazadan beladan sakatlıktan korusun bu ikiliyi.
                            BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ

Yorum

• İlk olarak GencZonguldak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              giray - aykut tandemi bu ligde çok güzel işler başarabilir. Allah kazadan beladan sakatlıktan korusun bu ikiliyi.
                              amin, Allah sakatliklardan nazardan korusun
                              Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim