Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersun hoca ile birlikte ligin en gözde yerli stoperi olacaktır. Potansiyel olarak en kaliteli yerli stoperdir bu ligde. Bence 1. stoperimiz olacak Ersun hocayla birlikte. İnşallah formunu erken tutar.
    Buna hic ama hic ihtimal vermiyorum.

Nasil yani gecen sezon sac-bas yolduran aykut mu yapacak bunlari?
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Aldığımız yabancı stoperlerin hiçbiri Aykut'tan iyi değil. Aynı şekilde Mustafa'dan da. Ersun Hoca Yatabere ve Waris'i oynatabilmek için iki oyuncuyu tekrardan takıma kazandıracaktır.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aldığımız yabancı stoperlerin hiçbiri Aykut'tan iyi değil. Aynı şekilde Mustafa'dan da. Ersun Hoca Yatabere ve Waris'i oynatabilmek için iki oyuncuyu tekrardan takıma kazandıracaktır.
        Aldığımız bütün yabancı stoperler aykuttan bin kat iyi.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Buna hic ama hic ihtimal vermiyorum.

Nasil yani gecen sezon sac-bas yolduran aykut mu yapacak bunlari?
          Geçen sene kötü falan değildi kardeşim bırakın şu önyargıli tavırlarinizi.adam stoperden çok sol bekte oynadi,yaptığı fauller yüzünden adami ipe götürmenin alemi yok.penaltimi yaptırdı,kendi kalesine golmü attı.mevcut yerli piyasasinda en kaliteli stoper Aykut'tur.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Gecen yildan bahsedenler adam 1 mac stoper oynadiysa 3 mac sol bek oynadi ki solda iyi de oynadi

Ersun Hocayla kendine gelecektir

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geçen sene kötü falan değildi kardeşim bırakın şu önyargıli tavırlarinizi.adam stoperden çok sol bekte oynadi,yaptığı fauller yüzünden adami ipe götürmenin alemi yok.penaltimi yaptırdı,kendi kalesine golmü attı.mevcut yerli piyasasinda en kaliteli stoper Aykut'tur.
              kendi kalesine atti
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ynt: Aykut Demir

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam su Aykut Demir haric tum yorumlarina genelde imza atarim nedir su adamda seni cezbeden bir turlu anlayamadim stoper oynadigi maclari da biliyoruz komik komik kademe hatalari, hatta genclerde sadece attigi gollerle on plana cikmis bek performansi rezalet ,acin bize karsi oynadigi maci izleyin orda bile sayesinde 2 gol atmistik...Niye onyargili olalim ki ama taraftarin ekserisi bu adamda ortak defolari goruyorsa buna onyargi demek dogru olmaz...Kademesi vasat , hava toplari vasat genelde faulsuz alamiyor, boyu desen kisa boyuna gore de cok hizli ve cabuk da degil ee bu adami niye oynatalim artisi ne... Adam zaten kendini kickbox cu zannediyor yuklemis kasi yuklemis kasi haliyle cabukluk ve hizi da gerilemis, hani dersin ki tum bunlara ragmen efendi adam kalsin ee o da yok yuruyen problem mubarek...skandal ustune skandal...E taraftar napsin gozunu seveyim

Ha penalti mi yaptirdi demissin gecen sene Legia macinda degil penalti cezasahasinda 2 tane cinayet isledi resmen, hakeme dua etsin...boyle suruyle pozisyonu var.
                En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 16.11.2014, 11:10.

Yorum

• Kör-badem göz meselesi oldu Aykut'un durumu.

Transfer edildiği zaman da 'ligin en iyi yerli stoperi' diye poh pohlandı burada. O zaman da söyledik bu adam futbolcu falan değil diye ama nafile. Biraz takımdan uzak kalınca, yaptıkları unutulunca Maldini oldu mübarek.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kendi kalesine atti
                    Atmadi, ayagina carpti.
                    İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam su Aykut Demir haric tum yorumlarina genelde imza atarim nedir su adamda seni cezbeden bir turlu anlayamadim stoper oynadigi maclari da biliyoruz komik komik kademe hatalari, hatta genclerde sadece attigi gollerle on plana cikmis bek performansi rezalet ,acin bize karsi oynadigi maci izleyin orda bile sayesinde 2 gol atmistik...Niye onyargili olalim ki ama taraftarin ekserisi bu adamda ortak defolari goruyorsa buna onyargi demek dogru olmaz...Kademesi vasat , hava toplari vasat genelde faulsuz alamiyor, boyu desen kisa boyuna gore de cok hizli ve cabuk da degil ee bu adami niye oynatalim artisi ne... Adam zaten kendini kickbox cu zannediyor yuklemis kasi yuklemis kasi haliyle cabukluk ve hizi da gerilemis, hani dersin ki tum bunlara ragmen efendi adam kalsin ee o da yok yuruyen problem mubarek...skandal ustune skandal...E taraftar napsin gozunu seveyim

Ha penalti mi yaptirdi demissin gecen sene Legia macinda degil penalti cezasahasinda 2 tane cinayet isledi resmen, hakeme dua etsin...boyle suruyle pozisyonu var.
                    Amatörde yillarca stoper oynadım şunu net olarak ifade ediyorum hocalarin bir stoperde istediği tüm özellikler Aykut'ta var.bakin anlaşılmayan daha doğrusu üzerinde durulması gereken esas mevzu bireysel performanslardan ziyade takim performansidir.Aykut geçen seneki takimda sürekli değişen sol partnerleri yüzünden uyum sorunu yaşadı.Kadir,Yusuf,Olcan sürekli sol tarafta denendi doğal olarak sol stoperde oynayan Aykut problemler yaşadı ama elinden geldigince asgarisini yansıttı takıma.adamin sol ayagi pasif olmasina ragmen sol ayakli kenar oyunculardan daha iyi performans gösterdi sol bekte. stoper Mustafa'nin partneri Bosingwa sezon boyunca bir kere bile degistimi? Hayir.
                    Oyuncuların bireysel performansını eleştirirken esas bunlari göze almamiz gerek.
                    İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kör-badem göz meselesi oldu Aykut'un durumu.

Transfer edildiği zaman da 'ligin en iyi yerli stoperi' diye poh pohlandı burada. O zaman da söyledik bu adam futbolcu falan değil diye ama nafile. Biraz takımdan uzak kalınca, yaptıkları unutulunca Maldini oldu mübarek.
                    Futbolcu falan değilmis.he yahu milli takıma kadar yükselmiş oyuncu futbolcu falan degil ama o yorumu yapma curetinde bulunan sen taraftar oluyorsun ne güzel dunya.

Yorum

• Hayatımda gördüğüm en kötü stoperlerden biri.

Yorum

• Bu adam bizim lig standartlarına göre kötü bi stoper değil,adını iyice unuttuk.Ersun Yanalla birlikte çıkışa geçebilir.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Atmadi, ayagina carpti.
                          tamam carpti bir kere diyelim
                          ya 2.sine ne demek gerek
                          onur cok pis bakmisdi
                          icimden vur oni demisdum
                          kaptana yinede bagisladi

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tamam carpti bir kere diyelim
                            ya 2.sine ne demek gerek
                            onur cok pis bakmisdi
                            icimden vur oni demisdum
                            kaptana yinede bagisladi
                            BJK maçında ayağına talihsiz şekilde 2 kere carpan topun gol olmasina rağmen sahanin en iyisi Aykut'tu.
                            Sen müdahaleni yapta ayağına çarpan her top gol olsun.

Yorum

BJK maçında ayağına talihsiz şekilde 2 kere carpan topun gol olmasina rağmen sahanin en iyisi Aykut'tu.
                              Sen müdahaleni yapta ayağına çarpan her top gol olsun.
                              birde sahanin en iyisi
                              yanlis yerde yanlis müdahale yaparsan tabi gol olur
                              ben hayatimda kalenin 2 metre önünde dizinlen topa müdahale yapan kaliteli defansci görmedim
                              ama ben ne anlarim

yemin ederim sizin mesajlarinizi okudukca arka sayfalarda sans verilsin yazdigim adamdan iyice nefret duygulari hisetmeye basliyorum
                              bir insanin yanlislari bukadar korunmazki
                              bjk macinin en kötülerindendi diyip kapatigim
                              zaten arka sayfalar okununca neyin ne oldugu belli
                              %95 bmn üyeside yaniliyor demiyorsunuzdur ??????

Ünal Karaman

Yorum

• Futbolcu degilmis

yav he he

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim