Adam eskort yaa... Hoşgeldin yeni giray.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu çocuğu gözümüzde çok büyütüyoruz, vasat bir stoper bence.
Elimizdekilerin en iyisi olabilir, savaşçı ve güçlü bir futbolcu olabilir ama sürekli aynı pozisyon hatalarını yapıyor.
Akhisar maçında yediğimiz golün benzerini geçen sene içerideki G.birliği maçında Halil kafayla atmıştı ve Akhisar maçında yaptığının aynısını, o maçta da yapmıştı.
Futbolcu tabi ki hata yapacak ama yaptığı hatadan da ders çıkaracak, üzerine bir şeyler koyacak.
İnşallah yanılırım ama Aykut'tan çok fazla beklentiniz olmasın.
Yorum
-
en iyi transfer. sahadaki duruşu bile farklı. şu ana kadar her maçtaki performansı ortalama üstü.
en azından topla gelen oyuncuya karşı müdahale zamanlaması ve şekli mükemmel. giray gibi sağdan mı geçmek istersin soldan mı demiyor.HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Yeni Egemenimizi bulduğumuzu hissediyorum. Kendisini tamamlayan iyi bir yabancı stoperle ligin en iyi tandemini oluşturur ve uzun yıllar bize hizmet eder inşallah. Nazar değmez inşallah. Aynen devam komando...6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun
Yorum
-
Bence henüz öyle gözle görülür bir sınıf atlamadı. Gençlerbirliği'ndeki başarısını devam ettiriyor sadece...İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'tan sonra gelip sınıf atlayan tek topçu..Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Bana o da yeter, bize gelenlerin yüzde doksanı eskisinin yarısını bile oynamıyor...İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence henüz öyle gözle görülür bir sınıf atlamadı. Gençlerbirliği'ndeki başarısını devam ettiriyor sadece...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Defansta güven vermen ve bir ara ileri çıkıp Henri'nin yerine rakip stopere baskı uygulaman harika

Yorum