Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aykut'un bu kadar öne atılması, haberleri falan, kasıtlı buluyorum.

Her ne kadar vazgeçilmez seviyede olmasa da kaliteli bir stoperdir Aykut.

Bjk ve ğs itleri yerli kıtlığında göz dikmiş olmalılar ki Trabzon'dan ne kopsa kâr olacak yine.

Gerek yok ucuz ucuza harcamayalım derim ...
    Olay aynen budur
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kötü futbolcu değil. 12-13 sezonunda Alper Potuk ile Aykut Demir ön plandaydı.Birini biz aldık.Diğerini kuşlar.

Aykut Demir'in kafa yapısı biraz değişik.Hatta çok değişik.Arkadaşımla beraberdi geçen sene.O anlatmıştı birkaç şey.Bu olaylar bana hiç şaşırtıcı gelmiyor o yüzden

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anlamadigim nokta su, bu adam sanki yeni cikti piyasaya. Onca sene ankaradan en ufak vukaatini duymadikta simdi noldu bu adama ?!
        ankarada ankaragücü tribünlerindeki gayrimeşru kovalayan abilerle takılırdı bu adam, bir keresinde de kürtlerle bir olayı olmuştu ankarada. bize gelince böyle olmadı yani.
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
        A Love..Lİke No Other

Yorum

• Niye üstü çizildi anlamadım. İlk başlarda gereksiz faulleri ve agresifliği yüzünden hepimiz kızdık fakat düzeltmeye başlamıştı kendisini. Hamleleri yerinde ve nispeten iyi tekniği vardı. Yerli piyasasına bakacak olursak göndermek yanlış olur. Elimizde yerli stoper kalmadı. Geriye bir tek Akbaş kaldı o da en ufacık hatasında yerin dibine sokulacak.

Yorum

• Ekicinin enfes kornerlerini birde komando ceza sahası içindeyken görmek isterim doğrusu.
            ( ゚д゚)

Yorum

• Kendisine gün yüzü doğdu. Yerli stoper eksikliğinde mutlaka kadroya girip 11'de başlayacaktır. Dengesiz, saha dışında da garip garip davranışları olan bir tip. Saha içinde iyi performans sergilesin yeter.

Yorum

• Komando görev alma vakti.
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• 10 gün önce sözlesmesi fesh edilsin dedigimiz Aykut'dam medet umuyoruz.

tuhafiz vesselam...
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• 3 aydır kadroda yok ayağı mı kırıldı ne oldu niye bilgi verilmiyor yerli stoper eksikliğinde o kadarda çöp adam değildir bu arkadaş en azından akhisar a karşı çıkar sahaya gekas ın üstüne salarsın adamı bezdirir, neden kullanamıyoruz elimizdeki yerlileri aynı soruyu musa için, ishak için günlerdir soruyorum nerede bu adamlar ? hoca ishak a trip atıyor hadi ya diğerleri ?
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Aykut'u da sezon basindan beri bildim bileli salonda calisiyo.
                      Bence bu olaylarda arada kaynamamak icin ölü taklidi yapiyo
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Ynt: Aykut Demir

Ben Aykut'un sorununun sakatlık olduğunu düşünmüyorum. Mustafa ile aynı dönemden beri sakat. Mustafa için açıklama falan yapıldı ama Aykut için hiç bir açıklama yapılmadı. Antrenmanlarda sürekli salonda çalıştığı belirtiliyor zaten. Bence bu işin içinde bir iş var. Ben devre arası gönderileceğini düşünüyorum.

Yorum

• fight clubta kesin oynamalı...
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bir an önce toparlan,bu defansı toparlarsan sen toparlarsin.

Yorum

• Bu başlıgin yukarılarda durmasini önemle arz ederim.
                              Yakin zamanda çok lazım olacak.

Yorum

• Sakatlığı geçince oynaması lazım arada sırada değişik şeyler yapsada bize lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim