Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Batuhan Karadeniz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fazla kilosu çok arkadaş.buda henrique gibi bizi 2 sezon bekletir.bir forvete daha ihtiyaç var

Yorum

• Senin hiç sevmiyorum adamım.. Malesef..

Yorum

• kendi bileceği iş ya futbolcu olduğunu hatırlayacak kendini kanıtlayacak

yada hiç bir zaman saygı gösterilmeyen bir futbolcu olarak kalacak

Yorum

• İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Neden hocam?
          Orasını bilemiyorum.
          Bir arkadaşı ile beraber gitti...
          Hamiş

Yorum

• Bu adamdan hiç bir halt olmaz
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ne yaptıda sakatlandı yazık boş transfer bişey olacagi yok yasin öztekin gibi aynı
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Burak yılmaz çıkarmı diye uğraşıyoruz. Boşa uğraşıyorlar ama
                yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• burak yılmaz etkisi olur mu bilmem ama bu sezon en karlı transfer

buraya yazdım batuhan tek maça çıkmasın bonservis bedeli alarak satarız

adamda öyle bi potansiyel var 10 senedir bitti diyoruz bitmiyor mübarek
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İşler nasıl gidiyor Batuhancım iyisindir inşallah ??
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Ali Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İşler nasıl gidiyor Batuhancım iyisindir inşallah ??
                      Ne yaptığını bilen var mı bu adamın? Yatıyor heralde akşama kadar.. Hırs mı yaptı acaba verdiğim kiloları geri alacağım diye..

Yorum

• Sana güveniyorum,kaliteli bir Santraforsun.Sana sallayanlari utandir.
                        Ben destekcin olacagim
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Hiç mi hiç güvenmediğim bir isim. Yazık verilecek paraya ve sarf edilecek emeğe...

Yorum

• Naber?
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Fazla ümitli değilim ama inşAllah yanılırım ve takıma faydalı olursun.
                              Ağasarlı_61

Yorum

• Eğer yeni forvet gelirse bu adamın 18 kişilik kadroya girebileceğine inanmıyorum.
                                Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

Çalışıyor...
                                X