Geçmiş olsun.Çok da iyi oynuyordu.Taa seneye oynayacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Musa Büyük
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
MUSA geçmiş olsun, henüz genç olmandan dolayı bu sakatlığı atlatacak yapıya sahipsin, takma kafana sen ne badireler geçirmiş bir kardeşimizsin . Unutma oynadığın takım efden püften takım değil, ORHAN ÇIKRIKÇI nında MİLLİ maçta ayağı kırılmıştı yıllarca TRABZONSPOR onunla transfer anlaşması yaptı kah oynadı kah yedek kaldı. Örnekler çok .Hiçbir futbolcusunu sakatlandı diye dışlamadı. Sen ayağa kallacak ve sağ kanatta eskisinden daha iyi olacaksın .BEN BUNA İNANIYORUM SENDE İNAN.
SAYGILARIMLATRABZONSPOR ÜYE NO:12458
Yorum
-
İçimiz parçalandı , Soyadın Gibi BÜYÜK bakışların vardı o an sen yerdeyken.. En ufak bir pozisyonda yerlerde kıvranan futbolcu müsvettelerine insanlık dersi verdin. Dudagı kanayan bir kalecinin çırpınışlarını gördük sen hastahanedeyken. Keşke sende görseydin ve soyadın gibi BÜYÜK 'lüğünü anlasaydın..
Çok BÜYÜK geçmiş olsun Musa BÜYÜK !Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Bu Haldeyken Bİle Hastahane De Gelen Mİsafİrlere Esprİ Yapiyor.
Özhan Canaydin'i Kutlayip Zİgana Tv ÇaliŞani Alİ SavaŞ'i Kinayip Yaziklar Olsun Dİyorum.TRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL
Yorum
-
İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçmiş olsun. İnşallah kalıcı bir sorun teşkil etmez.
Not: Macı izlerken tam musa sakatlanınca malum kesimler iyi oldu falan derken ben ayağa kalkıp "hepimiz musayız" diyince komik bi görüntü oluştu cafe de
Maç bitene kadar güldük 
Tekrar geçmiş olsun musa
evet lato hepimiz musayız hatta önünde oturuyodum ben bile şaşırdım
:tsmeşale:
musaya büyük geçmiş olsun onun yerini defansta yerin dolmuyorTesadüfen Geldik Mecburen Yaşıyoruz
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum