Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Musa Büyük

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçmiş olsun.Çok da iyi oynuyordu.Taa seneye oynayacak.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kendini inanılmaz geliştirmişti. İnşAllah iyileşince dahada azimle kendini geliştirir ve daha iyi yerlere gelir. Geçmiş olsun.
      Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• MUSA geçmiş olsun, henüz genç olmandan dolayı bu sakatlığı atlatacak yapıya sahipsin, takma kafana sen ne badireler geçirmiş bir kardeşimizsin . Unutma oynadığın takım efden püften takım değil, ORHAN ÇIKRIKÇI nında MİLLİ maçta ayağı kırılmıştı yıllarca TRABZONSPOR onunla transfer anlaşması yaptı kah oynadı kah yedek kaldı. Örnekler çok .Hiçbir futbolcusunu sakatlandı diye dışlamadı. Sen ayağa kallacak ve sağ kanatta eskisinden daha iyi olacaksın .BEN BUNA İNANIYORUM SENDE İNAN.
        SAYGILARIMLA
        TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• musa çok geçmiş olsun allah şifanı versin en kısa zamanda sahalara dönmeni dilerim
          SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
          SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
          SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

• İçimiz parçalandı , Soyadın Gibi BÜYÜK bakışların vardı o an sen yerdeyken.. En ufak bir pozisyonda yerlerde kıvranan futbolcu müsvettelerine insanlık dersi verdin. Dudagı kanayan bir kalecinin çırpınışlarını gördük sen hastahanedeyken. Keşke sende görseydin ve soyadın gibi BÜYÜK 'lüğünü anlasaydın..

Çok BÜYÜK geçmiş olsun Musa BÜYÜK !
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bu Haldeyken Bİle Hastahane De Gelen Mİsafİrlere Esprİ Yapiyor.

Özhan Canaydin'i Kutlayip Zİgana Tv ÇaliŞani Alİ SavaŞ'i Kinayip Yaziklar Olsun Dİyorum.
              TRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçmiş olsun. İnşallah kalıcı bir sorun teşkil etmez.

Not: Macı izlerken tam musa sakatlanınca malum kesimler iyi oldu falan derken ben ayağa kalkıp "hepimiz musayız" diyince komik bi görüntü oluştu cafe de Maç bitene kadar güldük

Tekrar geçmiş olsun musa

evet lato hepimiz musayız hatta önünde oturuyodum ben bile şaşırdım :tsmeşale:

musaya büyük geçmiş olsun onun yerini defansta yerin dolmuyor
                Tesadüfen Geldik Mecburen Yaşıyoruz

Yorum

• gecmis olsun kardesim insallah gelecek sezon daha basarili olursun sana allahdan acil sifalar diliyorum.

Yorum

• musa olmadan gorduk sag tarafın halını demekkı adam oynuo
                    BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• BMN Ankara'dan sevgilerle ...

Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                      Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• Allah acil şifalar versin....

(UEFA)

Yorum

• yararlı bı topcumuzdu yaw sag kanatta bazı zmanlar harıc yanı genlde ii işler yapıodu neyse acil şifalar
                          BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• Sana kızardım ama Ufukhandan sonra seni özledim...........
                            Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                            K.ATATÜRK

Yorum

• ufukhanın performansını görünce cafu musa nerdesin dedim
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• gelen gideni aratırmış musaaaa neriyesun
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim