Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Musa Büyük

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gecmis olsun Allah yardimcisi olsun, cok kötü ya. Cabuk iyilesir insallah.

Yorum

• musa geçmiş olsun
      ayağın kırıldıktan sonraki yüz ifadeni görünce içim burkuldu.
      acayip üzüldüm .inşallah hemen iyileşirsin
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• geçmiş olsun Musa, inşallah en kısa zamanda sahalara dönersin...

Yorum

• Bize geldiğinden bu yana savunduğum ve özelliklede 2. yarı itibarı ile en formda futbolcumuz olduğuna inandığım Musanın ayağının kırılmasına çok ama çok üzüldüm,pozisyon olduğunda dışarıya verdiğimimik ile ayağının kırıldığını anladığı halde bu kadar dirayetli görünen bir futbolcunun çok kısa zamanda kendini sahalarda bulacağına inanıyorum.
          Çok geçmiş olsun Musa.Allah acil şifalar verir inşallah.

Musanın bu takımda ne kadar önemli olduğu çıktıktan sonra ufukhanın düştüğü halden ve o taraftan gsnin akın akın gelmesindende belli olmuştur zannederim.

Yorum

• Umarım erken iyileşirsin .Geçmiş olsun
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• geçmiş olsun çok talihsiz bi şekilde oldu pozisyon

Yorum

• ya bişeyi anlamadım
                ayağı kırılan insan acıdan duramazmış
                musaya bakınca öyle canı çok yanmış gibi gelmedi bana
                anında iğne yapmışlardır belki
                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Gerçekten ayağı kırıldıktan sonra yaptığı açıklama ve tavrıyla takdir topladı. Oyun stilini beğenmesekte ona sahip çıkmalıyız. Artık sezon sonuna kadar onun yerinde Ferhat oynayacaktır. Umarım eksikliğini aratmaz. Geçmiş olsun...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak tsmusampa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allah sifalar versin. Musaya saip çıkmalıyız.
                    Geçmiş olsun Musa..Hemde çok geçmiş olsun.Görüntüyü izleyince tüylerim diken diken oldu.
                    Gelelim ayağın kırıldıktan sonraki saha içi duruma. Yukarıda arkadaşımızda demiş ya sahip çıkalım diye. Musa ayağı kırık bir şekilde sahada dururken yanında sürekli sadece Hakan Şükür kaldı. Ambulansa binene kadar yanından ayrılmadı .....
                    Gel gör ki sanki sahada ayağı kırılan galatasaraylı bir futbolcuydu ve Bizim futbolcularımız bir geçmiş olsun dileğinde bulundular ve soğumamak için ısınmaya devam ettiler.Ne kadar yazık.Ey kaptan ey Trabzonsporun diğer futbolcuları ey ziya doğan neredeydiniz. Adnan sezgin bile yanına kadar gelip başından ayrılmamışken siz neredeydiniz.Bu mu takım ruhu bu mu arkadaşlık. Ve özellikle kaptan Hüseyin. Bu mu kaptanlık. Kaptanlık koluna taktığın bir banttan ibaret değildir unutma. Şimdi hastanede gitip bir çiçek vereceksin geçmiş olsun diyeceksin. En acı halinde yanında olmadıktan sonra isterseniz çiçeklerden yatak yapın çokta önemli değil. Yazık yazık çok yazık. Arkadaşlık ruhuna çok yazık..
                    Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• Musa kardeşim çok çok geçmiş olsun dün başından geçen talihsiz olaya o kadar üzüldümkü anlatamam.Allah yardımcın olsun kader işte elden bişey gelmiyor. İnşallah bir an evvel eski sağlığına kavuşur ve çektiğin acıları unutursun.
                      Yönetimin ve takımımızın Musa ya samimi bir şekilde ve içtenlikle sahip çıkacağına ben inanıyorum.düşmez kalkmaz bir Allah kimin başına ne gelir o bilinmez onun için takım arkadaşlarının bu dar gününde Musa ya ellerinden gelen desteği vereceklerinden benim şüphem yok.
                      tekrar geçmiş olsun gönlümüz ve dualarımız seninle Allah yardımcın olsun.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• geçmiş olsun musa kardeş.allah sifa versin tez zamanda iyileşir eskisinden iyi olursun umarım
                        BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• Bence Şu an Musa nın bi alternatifi yok çünkü dün ufukhanı gördük adamlara girmiyo bile
                          hem hızlı kanat bindirmelerinde çok faydalı orta falan açıyo koşuyo

ama burda onemli olan bişe war musa şimdi belli bi zaman oynayamıcak hemde tam ii ye gitmeye başlamışken inşallah çok çabuk sahalra döner

sorun da şimdi onun yerıne kım oynucak eğer ufukhan kendıne çeki düzen vermesse eskı musa dan bi farkı olmaz
                          Sen Ki Gururumuz Oldun Başımızı Hep Dik Tuttun Biz De Seni Sonsuza Dek Yaşatmak İçin And İçtik

Yorum

• Geçmiş olsun Musaya sezonu kapatması iyi olmadı.
                            62 den tavsan oluyorda w dan taraftar olmuyormus be....

Yorum

• geçmiş olsun musa çok üzüldüm helede ufukhanı seyrettikten sonra.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Musa tamda formunu kazanmısken bu sakatlık iyi omadı.Geçmis olsun Musa
                                BMN|KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim