Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Musa Büyük

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu adamdan ancak yedek olur.hasanın yarısı kadar oynayamaz.nıye aldık onu bılmıyorum.4 sezondur almaya ugrasıyoduk zaten.en sonunda aldık.bakalım ne yararı olacak bize.

Yorum

Hasoutan ve Hüseyoutin'in mevkisinde denenmeli bence.Bugün oyuna girdikten sonra başarılı bir görüntü çizdi.

10 üzerinden 7
      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hasoutan ve Hüseyoutin'in mevkisinde denenmeli bence.Bugün oyuna girdikten sonra başarılı bir görüntü çizdi.

10 üzerinden 7
        Katilmamak mümkün degil.

Oynadigi zaman cok iyi bir görüntü cizdi!
        Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

evet hareketli bi adam oyun zekası da var bizim takımda oynar ama kimin yerine bilmiyorum
          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Sağ bek için ideal.. Önlibero'da denenebilir. Hırslı, hızlı ve top kullanabiliyor..
            BORDO MAVİ

Yorum

İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet hareketli bi adam oyun zekası da var bizim takımda oynar ama kimin yerine bilmiyorum
              Kimin yerine girdiyse orada oynar.Yani Ferhatın oynadığı yerde.
              bordomavi.net
              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

evet dunde anlaşıldıkı sağ kanat musanın olması gerekıyo gırdıkten sonra o kanadı canlandırdı
                sorma neden...
                hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

İnanamıyorum size ya sağ bekte bu adam nasıl oynar Allah aşkına.Tamam Ferhat hiç oynayamaz ama Musa'da oynayamaz.Sağ açıkda oynayabilir ki orda Yattara var.

İleriye çıkışlarına lafım yok ama geriye dönme sıfır.Stepanov açıklarını kapatmasaydı veya Denizli'li futbolcular az daha akıllı olup oyunun son bölümünde ortadan değilde, Musa'nın ileriye çıktığı zamanlarda onların atak yönüne göre soldan gelmiş olsalardı çok zor anlar yaşayabilirdik.

Eğer sağ bekde oynarsa ileriye çıkma sevdası yönünden başımıza çok işler açar.Çıksın çıksında geriyede dönsün.Dün hiçbir pozisyonda geriye dönmedi az bir süre oynamasına rağmen.90 dakikayı düşünemiyorum.

Oynayacaksa bence Hüseyi'in yerine denenebilir.En azından 1-2 maç.Top tekniği ve sürati ile ön libero mevkiinde Hüseyin'den daha iyi bir performans çıkarabilir diye düşünüyorum.

Yorum

yattara bir kac mac oynamaz da musa onun yerinde simarmadan oynarsa orayi kapabilir yattara dan adam da hirs var defansa yardim var gerekirse savasiyor.

Yorum

bence bu takımda bir yedek olur sadece ama ilk onbir oyuncusumu derseniz düşünmek gerekir.

Yorum

Musa yetenekli ama Trabzonspor'da pek göremedik bu yeteneğini. Zannediyorum ki takım açıldıkça Musa da açılacak... yada tam tersi. zaten ıkısı bırbırnle bağlantılı
                        Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

sol acik oynadigi pastirma macina gore sag bekte faydali gozuktu ama ilerde cok kalmasi bir handikap. daha defansif oynarsa Ferhattan cok daha fazla basarili olur. cabuk bir oyuncu...

Yorum

Sağ bekte üzerinde ısrar edilmeli...
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnanamıyorum size ya sağ bekte bu adam nasıl oynar Allah aşkına.Tamam Ferhat hiç oynayamaz ama Musa'da oynayamaz.Sağ açıkda oynayabilir ki orda Yattara var.

İleriye çıkışlarına lafım yok ama geriye dönme sıfır.Stepanov açıklarını kapatmasaydı veya Denizli'li futbolcular az daha akıllı olup oyunun son bölümünde ortadan değilde, Musa'nın ileriye çıktığı zamanlarda onların atak yönüne göre soldan gelmiş olsalardı çok zor anlar yaşayabilirdik.

Eğer sağ bekde oynarsa ileriye çıkma sevdası yönünden başımıza çok işler açar.Çıksın çıksında geriyede dönsün.Dün hiçbir pozisyonda geriye dönmedi az bir süre oynamasına rağmen.90 dakikayı düşünemiyorum.

Oynayacaksa bence Hüseyi'in yerine denenebilir.En azından 1-2 maç.Top tekniği ve sürati ile ön libero mevkiinde Hüseyin'den daha iyi bir performans çıkarabilir diye düşünüyorum.
                              güzelkardeşim ismini yazmadığın için isminle hitap edemiyeceğim.ama

anlamadığım ,tamam ferhat ı da beğenmemişsinki doğru.ama musa yı da oraya

bu takımda koyamıyorsak yada onuda oraya az buluyorsak daha konuşmamıza

gerek yok.türkiyede kim var oraya koyacağın.biz istiyoruzki her mevkimiz

barcelona gibi olsun.yaaa onlarda hata yapıyor.eğer bu musa yı biz bugün

almamış olsaydık belkide hala niye zamanında almadık bu oyuncuyu diye

dövünecektik.ki kaç senedir alamya çalıştığımız bir oyuncu.karşı takımdayken

bizi hep yıkan adam oldu.dünya futbolunda sağbek ve solbekler artık ileri

çıkıyor.ama her zaman anında geri döneni görmedim ben.onlar sistemli şekilde

çıkarlar zaten.o çıktığında birisi onun açığını kapatır ve öyle olmak

zorunda.yoksa ferhat gibi çakılı oynayıp kalındığında da pozisyonlar

verdik .bunlar futbolun gerekleri.gol için birilerinin hata yapması lazım.o yüzden

arkadaşım musa banko ve sağbekte oynamalı diyorum.ama mesela bu hafta

bjk maçında yattara sakat olduğu için onu ortasağ da oynatabilir bu başka bir

tercih.ama bu kadar sağbekin denendiği takımda eğer bu musa hala olmaz

deniyorsa daha kim olur?

Yorum

Musa hep dediğimiz gibi sağ bekte çok şey yapar..Dün ferhatın yerine girdiği iyi şeyler yaptı ki bence çok daha iyi olcak yeni defans kurgumuzda büyük işler başaracaktır..
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim