Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Musa Büyük

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bence faydalı olur, yedek kulubesinden gelip skoru değiştirebilecek bir adama ihtiyacımız vardı.

Yorum

Kazanan TRABZONSPOR olacaksa hoşgeldi. Ama bu adam geçen yıl bizi istememiştiç Şimdi noldu acep
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

hayırlı olsun ne dyelim,inşallah sol kanatta denemezler. ..

Yorum

bana kalırsa yattara musanın yedeği olacak gibi geliyor, lazaroni malum yattaranın dediklerini yapmamasından koşmamasın vs şikayet ediyordu, bence de yattara göze hoş gelen bir futbol oynasa da takım oyunu açısından musa daha iyi bir alternatif olabilir
          En son Barış Cem tarafından düzenlendi; 30.07.2006, 23:19.

Yorum

İlk olarak tselif tarafından gönderildi
            Kazanan TRABZONSPOR olacaksa hoşgeldi. Ama bu adam geçen yıl bizi istememiştiç Şimdi noldu acep
            Transfer i$i böyle bir $ey i$te, Tümrede fb ye gitmem dedi gitti, fatihde Avrupada oynamak istiyorum dedi Rusyaya gitme ihtimali var.
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

valla kaç sezondur bu adamı istiyorduk,inşaallah beklenen başarıyı gösterir,musaya ersenden çok daha fazla güveniyorum,
              BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi
                Aslında bu Musa'yı almasaydık daha iyiydi.
                Geçen sene biz istemiştik.
                Adam Ankara'ya gitti.
                Her şey para değil ki. Trabzon'da oynamak, Ankara'da oynamak ????
                Biraz yanlış hatırlıyorsun yanlız. İstanbulspor TMSF ye devredilmişti o aralar. Biz transferi yapacak yönetici bulamamıştık. TMSF bize satmamıştı musayı. Ama ankara büyükşehir belediye spora(isme bak) aynı TMSF aynı Musayı bize teklif ettiği bedelin baya bir altına vermişti. Acaba neden??
                HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

Musa'nın bize gelmeme olayı söylediğiniz gibi değil.

O da bize gelmek istiyordu,hatta önce bizimle görüşme masasına oturmuştu,ama o zamanki yönetim Musa'ya peşin para vermek istemiyordu,Musa ise kesinlikle bir miktar parayı peşin istiyordu,bunun sebebi ise daha önce kaza yaparak yaşamını yitirmesine sebep olduğu birinin ailesine ilk transferinden para alır almaz para yardımı yapma sözü vermesiydi.Bizim vermediğimiz 60 milyar peşin parayı Ankaraspor yönetimi verince Musa da orayı tercih etti.

Olay bundan ibarettir.
                  Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

hayırlı olur inşallah.

Yorum

50 bin usd'yi hatırlıyorum..hani musanın bize gelmemek için bahane ettiği rakamı..

bizi bu tür adamlara muhtaç edenler utansınlar..

hayırlı da olmasın..

Yorum

Hırsıyla oynayan akıllı bir futbolcu Hayırlı olur İnşallah.Yukarıda para için bize gelmemişti diyenler var.Arkadaşlar bu adamların mesleği futbol.Kim verirse parayı Ona gider.Marcelinho Trabzon sevgisi için mi geldi parayı buldu geldi.Önemli olan geldikten sonra takıma katkı sağlayıp sağlamadığı.
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

dediğini hatırlıyorum.. bende o zmn çok kızmıştım ona... şimdi yararlı ama bir insanın karakter olarakta yararlı olması lazım.
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi
                            Aslında bu Musa'yı almasaydık daha iyiydi.
                            Geçen sene biz istemiştik.
                            Adam Ankara'ya gitti.
                            Her şey para değil ki. Trabzon'da oynamak, Ankara'da oynamak ????
                            Tek doğruyu sen söylemişsin tebrikler sadece geçen sezon da değil ondan önceki sezonda istemiştik ki bize gelse çokdan yattaranın yerli versiyonu olurdu eski musa değil inşallah düzelir ama iyi bir yedek hayırlı olsun...
                            BIRAKIN YAKAMIZI DA ŞAMPİYON OLALIM...

Yorum

Takıma katkıda bulunacağını düşünüyorum hayırlı olsun diyelim
                              BMN TRABZON

Yorum

hayırlı olsun
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim