hayırlı olsun. hızlı bir futbolcu. ankaraspor'un en önemli kozlarından biriydi. geçen sene sanırım fenrbahçe'ye karşı seyrettim onu. gerçekten çok hırslı ve oyuna iyi konsantre olan bir futbolcu. benzetmek gerekirse lemi'nin ilk dönemlerini hatırlayanlar varsa oyun stili olarak tıpatıp ona benziyor. tabii lemi'nin yerini alabilecek futbolcu değil ama benzetmek gerekirse ona benzetebilirsiniz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Musa Büyük
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ARKADAŞLAR ben kendisini cok yakından tanıyorum eski takım arkadaşım
1995-96 senelerinde B.Çekmece spor kulubunde beraber top koşturduk sonra sında onu zeytınburnu kıraladı birsene sonrada bonservisiyle aldı ve sonrada istanbul spora gitti
kendisiyle 8 ayım geçtı cok yeteneklı bir oyuncu cok koşan ve mucadele eden bir isim arkadaşım olduğu için takıp ediyordum herturlu bilgim var kendisine kefilim ben ilk 11 zorlar hatta kendini biraz daha geliştirirse kadroya girer diye düşünuyorum__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
dünkü maçta hızlı çıkşları olmasına rağmen hiçbi çıkşndan sonç getiremdi bnce
her pozisyonda katkısı vardı nerdeyse ama sonu hep hüsran oldu gibi... umarm böle devm etmz ilk maçı olmasına bağlıyorm
bz yakamıza tek bir yıldz taktık tüm emek alın teri ve şerefimizle o tek yıldızla hepsini dize getirdik şmdi efelenirler ama korkmasalar uuraşmazlar bzmle ;) o bol keseden dağıtılan yıldızları haklarıyla taksalardı nie korkarlardıki...
Yorum
-
Manisa maçındaki oyunu rezaletti.İnşallah kendini toparlar.Ne diyeyim ya bize gelenler niye böyle oluyor anlamadım.Bizdemi bişey var gelenlerdemi ?
Bakalım İnşallah düzelir.....bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum