Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Musa Büyük

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tayfun Döküntüsünden iyi oynayacağını ümit ediyorum.Artık Oynamaya zamanı geldi gör Musa yı Ersun Hoca
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• onun mevkiisinde oynayabilecek yattara,gökdeniz ve baris varken kolay kolay forma sansi verilecegini düsünmüyorum.defansif yönü zayif oldugu icin sagbek olarak düsünülmez.gecirdigi agir sakatliktan sonra bu sene forma giyecegini sanmiyorum.sezon sonunda da yollarimizi ayrirmamiz gerektigini düsünüyorum.zaten agustosta bitiyor sözlesmesi.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• musanın yaşadığı çok büyük bir şanssızlık.eğer o olay olmasaydı şu an kesin oynardı.inş eski performansını yakalar ..
        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• bu adam hala takımdamı yazık
          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• hala musayı kazanmamız gerektiğini savunuyorum...

en azından cora ya bakınca...
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• sakatlanmadan önce iyi bir cikis yakalamisti.belliki gecirdigi agir sakatligin etkisini üzerinden atabilmis degil.sözlesmesi haziran ayinda bitecek olan musayla gerekirse yollarimizin ayrilmasi gerektigine inaniyorum.daha fazla forma sansi bulabilecegi bir takima gitmesi kendisi icin de iyi olur.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• musa iyi bir oyuncuuu sakatlık dan cıksın bakınnn ozamannn
                NE DE OLSA GLİDALIYIZZZZZ!!!

Yorum

• bu hafta galiba sağ tarafta ferhat oynucak;keşke bi değişiklik yapıp musayı denese...
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• forma şansı zor görünüyor

Yorum

• Sahalara geri döndü,Allah bir daha böyle sakatlıklar göstermesin.
                      Amatör ruh,profosyonel düşünce
                      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Yavaş yavaş ısınıyor tekrar sahalara İlerde işimize yarayabilir.. Tekrar hoşgeldin Musa.. Allah bidaha sakatlık göstermesin..
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Hoşgeldin, özlemişiz seni. İyi bir Musa bu takımın en iyi sağbeki olur; Ferhat ve Tayfun'dan çok daha yetenekli, hızlı ve teknik.

Yorum

• en kısa zamanda seni 11 de görmek dileğiyle musa...

sen son 5 dk da oyuna girecek adam değilsin,buna inanıyorum.

Yorum

• musa bugun oynadimi? yedekdi bildigime göre
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• sonradan oyuna girdi 5 dk felan kala sanıyorum
                                Umut Bulut

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X