Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Musa Büyük

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jansoldier tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    serkan balcı, tayfun cora, jabi, yattara arasında musa büyük oynasın iş yapar diyen arkadaşlar samimi değilsiniz değil mi?

tayfun cora nın arasındanmı?

sanırım sen ciddi değilsin abicim.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• tayfun coradan daha profosyoneldir musa bundan eminim daha ağır başlıdır
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tayfun coradan daha profosyoneldir musa bundan eminim daha ağır başlıdır

abi zaten yattara hariç hepsi ağırbaşlı adamlar

bu yüzden son dönemlerde tarihimizin en yavaş oyununu oynuyoruz
        .:SALİH TOPAL:.

Yorum

• Artık bi iddiamız yok musa seneye düşünülmüyorsa oynatılıp piyasa yaptırılmalı
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Ayağı kırılınca eski formunu yakalamadı sezon sonu yolcu gibi gözüküyoo !!

Yorum

• İlk olarak TUNCAY1986 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ayağı kırılınca eski formunu yakalamadı sezon sonu yolcu gibi gözüküyoo !!
              valla eski formunu yakalamadığı konusunda yorum yapmak biraz saçma olur.çünkü daha doğru düzgün forma şansı verilmedi.90. dk da oyuna girmesinden başka...
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                valla eski formunu yakalamadığı konusunda yorum yapmak biraz saçma olur.çünkü daha doğru düzgün forma şansı verilmedi.90. dk da oyuna girmesinden başka...
                O zaman suç Ersun hocada oynatmadığına göre problem onda !!

Yorum

• İlk olarak TUNCAY1986 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O zaman suç Ersun hocada oynatmadığına göre problem onda !!
                  ersun hocayı oyuncu seçimi konusunda yargılamak pek doğru olmaz.hiç kuşkusuz hergün oyuncularla,takımla iç içe olan kendisi.en iyisinide o görüyor.lakin;musa kazanılmalıydı diye düşünüyorum.

en azından takımdaki bazı topçulara bakıldığında...

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ersun hocayı oyuncu seçimi konusunda yargılamak pek doğru olmaz.hiç kuşkusuz hergün oyuncularla,takımla iç içe olan kendisi.en iyisinide o görüyor.lakin;musa kazanılmalıydı diye düşünüyorum.

en azından takımdaki bazı topçulara bakıldığında...
                    Dünyada çok futbolcu var ayağı kırıldıktan sonra eski formunu yakalayaman musada bu durumda olabilir , ayağı kırılmadan önce bende beğeniyodum kendisini, hocanın kararı saygı göstermek lazım demekki antremanlarda yeterli görmüyo eğer formayı istiyosa daha çok çalışması lazım !!

Yorum

• Bu saatten sonra verimli olacağını düşünmüyorum.Ersun hocanın da düşündüğünü sanmıyorum.Sezon sonu gönderilecekler listesinde olacaktı sanırım.
                      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Tamamen unutmuşum ben bu adamı yahu

Şu topik bir şekilde yukarı gelmese aklıma bile gelmeyecek neredeyse..

Özellikle ofansif anlamda çok yetenekli bir oyuncu olduğunu, hatta şans verilse tıpkı GS li Suat gibi önliberoda bile görev yapabileceğini düşünüyorum..

Ona bakınca da elimizden saçmasapan bir şekilde koparılıp gönderilen Emrah' ı hatırlıyorum..
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• "Görmeden, göndermesinler.."

Geçtiğimiz sezon Galatasaray maçında Arda Turan ile girdiği ikili mücadele sonrası kaval kemiği kırılan ve 8 ay sahalardan uzak kalan Musa Büyük, sezon sonunda Trabzonspor ile sözleşmesinin biteceğini belirterek, "Beni görmeden göndermelerini istemiyorum" dedi.

Geçen sezon 11 Mart'ta oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında Arda Turan ile girdiği ikili mücadele sonrası kaval kemeği kırılan ve 8 ay sahalardan uzak kalan Musa Büyük, forma özlemi çekiyor. Sakatlığının üzerinden 1 yıl geçen oyuncu, Trabzonspor formasını sadece 1 dakika giyebildi. 2007-2008 sezonu devre arasından sonra kadroya girmeye başlayan Musa Büyük, Ankaragücü maçında teknik direktör Ersun Yanal tarafından maçın 90. dakikasında oyuna alındı.

Trabzonspor ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Musa Büyük, uzun süren bir sakatlık dönemi geçirdiğini belirterek, "Yaşanacaktı ve yaşandı. Trabzonspor'un beni görmeden göndermesini istemiyorum. Beni görsünler ondan sonra bir karar versinler istiyorum. Benim performansımın iyi olduğu bir dönemde bu takım için sakatlık yaşadım. Performansım kötü değildi. Sezon sonunda sözleşmem bitecek, ama henüz bu konuda görüşmem olmadı. Hayırlısı ne ise inşallah o olur" dedi.

Devre arasında Turkcell Süper Lig'de mücadele eden birkaç takımın kendisini istediğini belirten Musa, "Beni isteyen takımlar oldu, ancak ben Trabzonspor'dan ayrılmak istemedim. Her zaman Trabzonspor'da oynama fırsatını yakalayamıyorsunuz. Beni görmelerini istedim ve kaldım. Trabzonspor'dan ayrılmayı hiç düşünmedim" ifadelerini kullandı.

ajansspor.com

oynamak, kendini göstermek isteyen oyuncuya sans verilmeli diye düsünüyorum. trabzonspor'un su anki en büyük dertlerinden biri motivasyonunu yitirmis, hirssiz futbolculardir.

Yorum

• musa'ya şans verilmeli...
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu saatten sonra verimli olacağını düşünmüyorum.Ersun hocanın da düşündüğünü sanmıyorum.Sezon sonu gönderilecekler listesinde olacaktı sanırım.
                              verimli olmayacagini dusunduren sey nedir
                              yasadigi sakatlik ise bicok futbolcu sakatlik yasiyor ve sakatlik sonrasi eskisinden daha iyi bi performans gosterebiliyor bence kedisinin de dedigi gibi gormeden gonderilmemeli
                              eger hoca takimda istemiyorsa o ayri ama bence degerlendirilmesi gereken bi konu
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Hoca antremanda yeterince görüyordur bence

Musa'ya çok üzülmüştüm şahsen sakatlandığında. İyi bir karakteri var. Düzgün adam. Umarım eski formunu yakalar da takıma döner. İyi bir sağ açık yedeği olabilir bence. Ön liberoda oynayabileceğine katılmıyorum. Fiziği çok zayıf..
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim