Tayfun Döküntüsünden iyi oynayacağını ümit ediyorum.Artık Oynamaya zamanı geldi gör Musa yı Ersun Hoca
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Musa Büyük
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
onun mevkiisinde oynayabilecek yattara,gökdeniz ve baris varken kolay kolay forma sansi verilecegini düsünmüyorum.defansif yönü zayif oldugu icin sagbek olarak düsünülmez.gecirdigi agir sakatliktan sonra bu sene forma giyecegini sanmiyorum.sezon sonunda da yollarimizi ayrirmamiz gerektigini düsünüyorum.zaten agustosta bitiyor sözlesmesi."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
hala musayı kazanmamız gerektiğini savunuyorum...
en azından cora ya bakınca...
Yorum
-
sakatlanmadan önce iyi bir cikis yakalamisti.belliki gecirdigi agir sakatligin etkisini üzerinden atabilmis degil.sözlesmesi haziran ayinda bitecek olan musayla gerekirse yollarimizin ayrilmasi gerektigine inaniyorum.daha fazla forma sansi bulabilecegi bir takima gitmesi kendisi icin de iyi olur."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
bu hafta galiba sağ tarafta ferhat oynucak;keşke bi değişiklik yapıp musayı denese...
Yorum
-
en kısa zamanda seni 11 de görmek dileğiyle musa...
sen son 5 dk da oyuna girecek adam değilsin,buna inanıyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
İlerde işimize yarayabilir.. Tekrar hoşgeldin Musa.. Allah bidaha sakatlık göstermesin..
Yorum