musaya ınsallah bı vefasızlık yapılmaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Musa Büyük
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bu vefasizligin yapilmamasi icinde yarindan itibaren sans verilmesi gerektigi kanisindayim.tamam uzun zamandir oynamadi ama bir yerden baslamasi gerekiyor.yarinki mac en müsait bir mactir bence.sagbekte sans verilmeli.İlk olarak dderelee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemusaya ınsallah bı vefasızlık yapılmaz"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
biranönce kazanılmalı...
son haftalarda şans verilse fena olmaz.
hiç değilse son durumunu görmüş oluruz.
Yorum
-
musa nin gercek mevkiisi normalde orta sahanin sag kulvari.orada yattara oldugu icin ziya dogan kendisini sagbek yapmak istemisti.ama tutmamisti.yinde uyurgezer jabi nin yerinde sezon sonuna kadar degerlendirilmeli diye düsünüyorum.ama gelecek sezon da bizimle olmasi zor gözüküyor.İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz de gidince onun yerine sol kanatta şans verilebilir ama durumu nedir tam olarak bilemiyorum tabi"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
KUTADGU
Ne vefasızlığı merak ettim yahu...İlk olarak dderelee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemusaya ınsallah bı vefasızlık yapılmaz
Oynarsa alır, parasını oynamazsa da alır parasını...
Sonra vefasız olan Trabzonspor olur değil mi?
Ancak Musa Büyük denen topçu İstanbulspor'dan biraz daha fazla para almak için Trabzonspor'u değilde Ankaraspor'u seçince profesyonel, sakatlanıp garanti para almasına rağmen Trabzonspor vefasız...
Kuzum, sizin oralarda bu mantıktan varsa, azıcık da buraya yollayın yahu...
Yorum
-
evet,güzel bir noktaya temas ettin.musa zamaninda istanbulsporda iken muhtemelen ankaraspor daha fazla para verdigi icin onlari tercih etmisti.aslina bakarsaniz trabzonspor genel tarihinde futbolcularina vefasizlik yapmamistir. 1-2 istisna tabiiki olabilir.trabzonspor her zaman vefasizlik yerine futbolcusuna her zaman deger vermis ve ancak yetersiz olduklari gerekcesi ile gönderilmislerdir.bize yakisan olgular da bunlardir.İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe vefasızlığı merak ettim yahu...
Oynarsa alır, parasını oynamazsa da alır parasını...
Sonra vefasız olan Trabzonspor olur değil mi?
Ancak Musa Büyük denen topçu İstanbulspor'dan biraz daha fazla para almak için Trabzonspor'u değilde Ankaraspor'u seçince profesyonel, sakatlanıp garanti para almasına rağmen Trabzonspor vefasız...
Kuzum, sizin oralarda bu mantıktan varsa, azıcık da buraya yollayın yahu..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
kadroda adını duyunca seviniyorum;ilk 11 i hakediyosun...En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 27.04.2008, 10:59.
Yorum
-
Uzun süredir oynamamasına rağmen hiç sırıtmadı,sürekli topu ileri taşımaya gayret etti.Bir ara Yattara'nın kanat değiştirmesiyle ileride daha sık gözüktü tempo düştükten sonra o da arada kayboldu gitti.Seneye en azından iyi bir yedek olarak kalmalı takımda.Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)"7"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum