bugün beyendim musa'yi iyi mücadele verdi,ileri'de cikti, ortalari da güzeldi.insallah böyle devam eder
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Musa Büyük
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sağ kanadı koridora çevirdi
Bravo Musa! Ahh şu ortalarıda isabetli yapsan tadından yenmicek ama isabetli orta yapamama sorunun var. Seneye takımda kalsan kimse neden kaldı demez şu performansından sonra.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Ben şahsen diğer arkadaşlara söylediği dışında ;
Musa ofansif yönü iyi gözükmesine rağmen defansif yönü çok kötüydü.
Belki de daha tam hazır olmadığından.
Ama bir sağ bek ters kanada orta geldiği zaman çıkartmalı veya arkasına adam kaçırmamalı.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
inşallah kalırsın...
Yorum
-
Sakatlanması en büyük şansızlığıydı..Sakatlanmasaydı ve sürekliliği olsaydı en azından şimdi gitsin mi kalsın mı yorumlarını yapmayacaktık..İyi mücadele ediyor..Mücadelesiyle kalma niyetinde en azından çaba sarfediyor....TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
musa her maç iyi oynar çünkü tekniği de hızı da vasatın üzerinde. Kesinlikle kalmalı, bir çok maçta ilk 11 oynar. Sağbek oynar, sağ açık oynar, kesinlikle kalmalı, hep beğendim Musayı.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Ziyan olmuş bitmiş bir takımda, beğenilmeyen o kadar futbolcu arasında beğenilenlerden biri olmayı başarabildi. ziyan olmaktan kurtulup iyi olan bir hocanın eline geçen ve herkesin iyi olmaya aday olduğu bir takımda nasıl oynar; varın siz düşünün.
"sağ bek oynamaması şartıyla" kalması tarafatarıyım.
selam ve hürmetle..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum