jabi mabi hikaye sağ bek musa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Musa Büyük
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şaka yapıyorsun herhalde? Musa çok güçsüz bir oyuncu . Jabi ise tam tersine vücuduyla çok iyi savunma yapıyor...İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejabi mabi hikaye sağ bek musaTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
jabi iyi bir sağ bek ama musa büyük'ün hakkını yememek gerekir gerçekten gecen yıl çok savaştı artı iyi bindirmeler yaptı,rahatadam geçiyo defansta da hata yapmadan oynadı ben böle izledim musayı siz nasıl izlediniz bilemiyorumİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞaka yapıyorsun herhalde? Musa çok güçsüz bir oyuncu . Jabi ise tam tersine vücuduyla çok iyi savunma yapıyor...
U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)
Yorum
-
Diğer yorumları okudukça hayretler içinde kaldım vallahi Şu yorumda olmasa bi an ben başka bi Musayı mı izledim yanlışlıkla diye düşünmeye başlayacaktım!İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMusa'ya öncelikle acil şifalar.
Hakkındaki kanaatimi hala muhafaza ediyorum. Vasat takımın vasat futbolcusu. Karşısında aciz sol bekler varsa sağ açık olarak iş yapabilir.
NOT: Talihsiz bir sakatlık yaşadığı için şu sıralar kendisinin sırma saçlı olduğu zannedilmektedir.
Teşekkürler!
Yorum
-
görüşüne saygılıyım ama bir sorum olacak bizim hangi bekimiz ileri çıkma esaretini gösterim rakibe milimetrik ortalar açtı ya da düzgün bir bindirme yaptı?İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğer yorumları okudukça hayretler içinde kaldım vallahi Şu yorumda olmasa bi an ben başka bi Musayı mı izledim yanlışlıkla diye düşünmeye başlayacaktım!
Teşekkürler!
U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)
Yorum
-
Musa iyi bir sağ açık yedeği olur, bence Gökdeniz'in peşinden ayrılmasın bir iki hareket öğrensin, sonra da beraber şut ve kaleciyle karşı karşıya pozisyon çalışsınlar...
Defansif olarak açıkları var, bence bu yaştan sonra da gideremeyeceği açıklar bunlar, zaten fizik dezavantajı da var. Bu kriterleri göz önüne alınca Jabi ile kıyaslanamaz. Sağbekin en önemli görevi ileri çıkmak değil, iyi kademe alabilmektir maalesef Musa'nın kademesi çok zayıf.En son Ali İhsan tarafından düzenlendi; 27.08.2007, 22:58.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Bindirmeler, ortalar, asistler mi? Ersen'e yaptığı orta dışında ne var ki? Bir de bize gol atmıştı. Yine de haklı olabilirsiniz. Belki Süper Ligi Premier Lig'le değil de Musa Büyük'ü Hazret-i Musa ile karıştırmışımdır.İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılmıyorum. Sen yanlış Musa'yı izlemişsin. Musa gerçekten sağbekte iyiydi. Yaptığı ortalar, bindirmeler, asistler. Ortada nasıl bir sağbek bekliyosun anlamadım. Premier ligle karşılaştırıyosun sanırım süper ligi.
Yapmayın. Adam sağ bek bile değildi.İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu anki sağ beklerden iyiydi. Asistleri güzel ortaları vardı.
Bir üstteki cevaba bakınız.İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJabi mabi hikâye sağ bek Musa!
Christiano Ronaldo ya da İbrahima Yattara'dan değil de Musa Büyük'ten bahsediyorsunuz değil mi?İlk olarak nixar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJabi iyi bir sağ bek ama Musa Büyük'ün hakkını yememek gerekir. Gerçekten gecen yıl çok savaştı. Artı iyi bindirmeler yaptı. Rahat adam geçiyor; defansta da hata yapmadan oynadı ben böle izledim. Musa'yı siz nasıl izlediniz bilemiyorum.
Sanırım bunu da izah etmiştim:İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTalihsiz bir sakatlık yaşadığı ve uzun süredir sahalarda görülmediği için şu sıralar kendisinin sırma saçlı olduğu zannedilmektedir.Cevap: Hiçbiri.İlk olarak nixar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle(...) Bizim hangi bekimiz ileri çıkma esaretini gösterip rakibe milimetrik ortalar açtı ya da düzgün bir bindirme yaptı?
Teşekkürler Champions;İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğer yorumları okudukça hayretler içinde kaldım. Vallahi şu yorumda olmasa bir an ben başka bir Musa'yı mı izledim yanlışlıkla diye düşünmeye başlayacaktım! Teşekkürler!
İki taraftan biri Musa'ları karıştırıyor ama hangimiz bilemiyorum. Şükürler olsun ki takımda bir de adı İsa olan futbolcu yok.En son poetricus tarafından düzenlendi; 28.08.2007, 12:37.
Yorum
-
Yaa ben Emrah Eren'den sikayetci degildim. Adam ne guzel orta yapiyordu. Fatih Tekke'nin cogu kafa golleri Emrah'in ortalarindan geliyordu dikkat ettiyseniz. Bide cok guzel orta kesme stili var. Yuksek ve falsolu vuruyor. Yine ayni hikaye. Sattigin adamin daha iyisini almiyorsun. Benim hayali kadromda Emrah Eren olamaz ama su an ki kadromuzda veya super ligdeki cogu sag beklerden daha iyidir.İlk olarak nixar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegörüşüne saygılıyım ama bir sorum olacak bizim hangi bekimiz ileri çıkma esaretini gösterim rakibe milimetrik ortalar açtı ya da düzgün bir bindirme yaptı?
Yorum
-
Musa ile bugün İstanbulda bir cafede yemek yerken karşılaşma fırsatım oldu ve bir kaç dakika sohbet ettim.
Tedavi için istanbul da olduğunu ve ağrılarının devam ettiğini. ileride ne olur durumun nedir diye sordum. belli değil dedi.yarı ciddi yarı şaka futbolu bırakabilirm dedi.Yanı durumu pek iç açıcı değil anladığım kadarıyla. Biraz da fanatiklik konusunu konuştuktan sonra iyi günler dedim ve yanından ayrıldım ama moreli çok bozuktu dikkatımı çeken buydu .İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
kupada g.antep ile 1-1 berabere kaldığımız maçta umut a gs maçındakine benzer bir asist yapmıştı.İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMusa çok kolay çalım yiyodu.GS maçında yaptığı orta dışında asistini hatırlamıyorum.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum