Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Musa Büyük

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• jabi mabi hikaye sağ bek musa
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      jabi mabi hikaye sağ bek musa
      Şaka yapıyorsun herhalde? Musa çok güçsüz bir oyuncu . Jabi ise tam tersine vücuduyla çok iyi savunma yapıyor...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şaka yapıyorsun herhalde? Musa çok güçsüz bir oyuncu . Jabi ise tam tersine vücuduyla çok iyi savunma yapıyor...
        jabi iyi bir sağ bek ama musa büyük'ün hakkını yememek gerekir gerçekten gecen yıl çok savaştı artı iyi bindirmeler yaptı,rahatadam geçiyo defansta da hata yapmadan oynadı ben böle izledim musayı siz nasıl izlediniz bilemiyorum

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Musa'ya öncelikle acil şifalar.
          Hakkındaki kanaatimi hala muhafaza ediyorum. Vasat takımın vasat futbolcusu. Karşısında aciz sol bekler varsa sağ açık olarak iş yapabilir.

NOT: Talihsiz bir sakatlık yaşadığı için şu sıralar kendisinin sırma saçlı olduğu zannedilmektedir.
          Diğer yorumları okudukça hayretler içinde kaldım vallahi Şu yorumda olmasa bi an ben başka bi Musayı mı izledim yanlışlıkla diye düşünmeye başlayacaktım!Teşekkürler!

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Diğer yorumları okudukça hayretler içinde kaldım vallahi Şu yorumda olmasa bi an ben başka bi Musayı mı izledim yanlışlıkla diye düşünmeye başlayacaktım!Teşekkürler!
            görüşüne saygılıyım ama bir sorum olacak bizim hangi bekimiz ileri çıkma esaretini gösterim rakibe milimetrik ortalar açtı ya da düzgün bir bindirme yaptı?

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

• Musa iyi bir sağ açık yedeği olur, bence Gökdeniz'in peşinden ayrılmasın bir iki hareket öğrensin, sonra da beraber şut ve kaleciyle karşı karşıya pozisyon çalışsınlar...

Defansif olarak açıkları var, bence bu yaştan sonra da gideremeyeceği açıklar bunlar, zaten fizik dezavantajı da var. Bu kriterleri göz önüne alınca Jabi ile kıyaslanamaz. Sağbekin en önemli görevi ileri çıkmak değil, iyi kademe alabilmektir maalesef Musa'nın kademesi çok zayıf.
              En son Ali İhsan tarafından düzenlendi; 27.08.2007, 22:58.
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kesinlikle katılmıyorum. Sen yanlış Musa'yı izlemişsin. Musa gerçekten sağbekte iyiydi. Yaptığı ortalar, bindirmeler, asistler. Ortada nasıl bir sağbek bekliyosun anlamadım. Premier ligle karşılaştırıyosun sanırım süper ligi.
                Bindirmeler, ortalar, asistler mi? Ersen'e yaptığı orta dışında ne var ki? Bir de bize gol atmıştı. Yine de haklı olabilirsiniz. Belki Süper Ligi Premier Lig'le değil de Musa BüyükHazret-i Musa ile karıştırmışımdır.
                İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu anki sağ beklerden iyiydi. Asistleri güzel ortaları vardı.
                Yapmayın. Adam sağ bek bile değildi.
                İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Jabi mabi hikâye sağ bek Musa!
                Bir üstteki cevaba bakınız.
                İlk olarak nixar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Jabi iyi bir sağ bek ama Musa Büyük'ün hakkını yememek gerekir. Gerçekten gecen yıl çok savaştı. Artı iyi bindirmeler yaptı. Rahat adam geçiyor; defansta da hata yapmadan oynadı ben böle izledim. Musa'yı siz nasıl izlediniz bilemiyorum.
                Christiano Ronaldo ya da İbrahima Yattara'dan değil de Musa Büyük'ten bahsediyorsunuz değil mi?
                Sanırım bunu da izah etmiştim:
                İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Talihsiz bir sakatlık yaşadığı ve uzun süredir sahalarda görülmediği için şu sıralar kendisinin sırma saçlı olduğu zannedilmektedir.
                İlk olarak nixar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                (...) Bizim hangi bekimiz ileri çıkma esaretini gösterip rakibe milimetrik ortalar açtı ya da düzgün bir bindirme yaptı?
                Cevap: Hiçbiri.
                İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Diğer yorumları okudukça hayretler içinde kaldım. Vallahi şu yorumda olmasa bir an ben başka bir Musa'yı mı izledim yanlışlıkla diye düşünmeye başlayacaktım! Teşekkürler!
                Teşekkürler Champions;
                İki taraftan biri Musa'ları karıştırıyor ama hangimiz bilemiyorum. Şükürler olsun ki takımda bir de adı İsa olan futbolcu yok.
                En son poetricus tarafından düzenlendi; 28.08.2007, 12:37.

Yorum

• İlk olarak nixar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  görüşüne saygılıyım ama bir sorum olacak bizim hangi bekimiz ileri çıkma esaretini gösterim rakibe milimetrik ortalar açtı ya da düzgün bir bindirme yaptı?
                  Yaa ben Emrah Eren'den sikayetci degildim. Adam ne guzel orta yapiyordu. Fatih Tekke'nin cogu kafa golleri Emrah'in ortalarindan geliyordu dikkat ettiyseniz. Bide cok guzel orta kesme stili var. Yuksek ve falsolu vuruyor. Yine ayni hikaye. Sattigin adamin daha iyisini almiyorsun. Benim hayali kadromda Emrah Eren olamaz ama su an ki kadromuzda veya super ligdeki cogu sag beklerden daha iyidir.

Yorum

• Musa çok kolay çalım yiyodu.GS maçında yaptığı orta dışında asistini hatırlamıyorum.

Yorum

• Musa ile bugün İstanbulda bir cafede yemek yerken karşılaşma fırsatım oldu ve bir kaç dakika sohbet ettim.

Tedavi için istanbul da olduğunu ve ağrılarının devam ettiğini. ileride ne olur durumun nedir diye sordum. belli değil dedi.yarı ciddi yarı şaka futbolu bırakabilirm dedi.Yanı durumu pek iç açıcı değil anladığım kadarıyla. Biraz da fanatiklik konusunu konuştuktan sonra iyi günler dedim ve yanından ayrıldım ama moreli çok bozuktu dikkatımı çeken buydu .
                      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Musa çok kolay çalım yiyodu.GS maçında yaptığı orta dışında asistini hatırlamıyorum.
                        kupada g.antep ile 1-1 berabere kaldığımız maçta umut a gs maçındakine benzer bir asist yapmıştı.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• iyileşmesini bekliyor ve diliyorum ...

çok kaliteli olmayabilir ama iyi mücadele ettiğini düşünüyorum ...

Yorum

• bu adam hala düz koşuu yapıyor yaaa ne zaman düzelecek
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• En iyi topcularımızdan biridir diye bakıyorum olaya ve Trabzonsporda jübilesini yapmasını istiyorum.
                              İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• Esas yeri bek değil açıktır. Sağda ve solda kullanılabilir, gayet de güzel bir alternatif olur.
                                BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim