Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ıddıa edıyorum eger yıne sol dıs olarak oyuna baslarsa hıc bısey yapamaz kesınlıkle forvet arkasında serbest olarak oynamalı baska turlu olmaz
    katılıyorum bende iddia esiyorum marcelinho 10 numara adamdır
    ve 10 numaralar köklü takıma kolay ayak uyduramaz
    aynen zidanın reale geldiği ilk yılklar gibi
    ona hem biraz şans verilmeli hemde
    10 numara mevkiinde oynatılmalı

duyuyonmu ziyaaaaaaa

Yorum

• İlk olarak topalkaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

duyuyonmu ziyaaaaaaa
      haklısın kardeş ama bizim zeka özürlü hoca yine bildiğini okuyacak
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• niye hala bu adamı sol oynatır ziya hoca anlamadım adam sol oyuncusu değil ya forfetin arkası bu adamın yeri burası adam geriye yardıma gelmekten gol pozisyonu yaratamıyorki bu kendi suçu değil bu direktörün suçudur.
        BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• BURSA'YA GEÇİYORLAR
          Trabzonspor, Bursa'ya bileniyor. Son 6 haftada 1 puan alarak küme hattına inen Bordo-Mavililer, İstanbul'daki Riva Kamp Eğitim Merkezi'nde yarınki zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Bugün Bursa'ya hareket edecek olan Trabzon'da hedef galibiyet.
          11'DE YİNE DEĞİŞİKLİK
          Ziya Doğan'ın Bursa maçında cezası biten Musa Büyük, Hasan Üçüncü ve Çağdaş'a 11'de şans vermesi bekleniyor. Tecrübeli hoca, Ersen'e oyunun gidişatına göre şans verecek. Doğan, Bursaspor'u yenerek üzerlerindeki baskıyı biraz olsun atmak istediklerini söyledi.

Yorum

• İlk olarak topalkaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

duyuyonmu ziyaaaaaaa
            ziyanın 10 numarası huseyindir o ne anlar yıldızdan falan adamın yabancı düşmanlıgı war zaten devre arasında topluycak celelettine,hasana benzer oyuncuları takıma marceyi yedek yapcak

Marcelinhonun kendini bulması için ziya doganın gitmesi lazım boyle gıderse adamın kendine güveni kalmıycak

Yorum

• Bu Paranın Kaynağı Var mı?
              Bordo-Mavili takımın Brezilyalısı Marcelinho yıllık tam 2 milyon avro, yani bugünkü kur’dan 3 milyon 800 bin YTL’ye forma giyiyor. Henüz doğru dürüst topa ayak vuramayan Musampa ise 1 milyon 200 bin avro’ya, yani 2 milyon 100 bin YTL’ye mal edildi. Bu oyuncuların ücretlerinin tümünün de garanti para olması bir başka ayrıcalık olarak dikkat çekti. Çağdaş Atan için 600 bin dolar bonservis bedeli verilirken, kendisine de yıllık 1 milyon 400 bin YTL ödeniyor. Umut Bulut için 3 milyon 400 bin YTL bonservis bedeli ödenirken, kendisine ise 1 milyon 100 bin YTL transfer ücreti ödendi.
              Rakamlar Huzursuz Etti
              Ersen Martin 1 milyon 50 bin YTL, Musa Büyük ise 850 bin YTL ücret alıyor. Mustafa Keçeli’ye 850 bin YTL, Murat Ocak’a 550 bin YTL yıllık ödeme yapılıyor. Nuri Albayrak’ın yanlış politıkası Gökdeniz Karadeniz ile Hüseyin Çimşir’in fiyatları bile düşük kaldı. Takımın en önemli yıldızı Gökdeniz 525 bin YTL’si maç başı olmak üzere 1 milyon 752 bin YTL’ye oynuyor. Hüseyin ise 509 bin YTL’si aylık, 382 bin YTL’si maç başı olmak üzere, 1 milyon 274 bin YTL’ye sözleşme yaptı. Geçtiğimiz sezonun başından beri isyanda olan Polonyalı Szymek’in yıllık ücreti ise 550 bin avro’da kaldı.
              Diğerleri Gariban Gibi
              Celalettin’de 1 milyon 62 bin YTL ile yüksek ücret alanlar sınıfına girdi. İbrahima Yattara 800 bin dolara forma giyiyor. Tolga 265 bin YTL, Hasan 500 bin YTL, Jefferson 400 bin dolar, Fatih 865 bin YTL, Ömer Rıza 403 bin 500 avro, Ahmet 350 bin YTL, Ferhat 250 bin dolar, Stepanov 300 bin avro’ya oynuyorlar. Feridun Sungur, Ufukhan Bayraktar, Cem Demir ve Enis Kahraman ise sadece 150 bin YTL’ye talim ediyorlar. Trabzonspor’da başta Szymek, Fatih Akyel olmak üzere birçok oyuncunun bu rakamlar nedeniyle moral bozukluğuna uğradıkları ve gerçek futbollarını yansıtamadıkları dile getirildi.

Yorum

• -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  COOL maçlardada boyle olabilse ne zaman gorsem defansa dogru koşuyo

Yorum

• marcelinho takımın en iyilerinden biri bence.... adam ayağa top atıyor. her ne kadar ZD bunu istemese de....

Yorum

• ya bence bu adam fizik olarak bitik,gayretli de değil.yenmiş,yenilmiş umrunda değil.unu elemiş ipe asmış,dünya yıkılsa vız gelir.bu marcelinho dan başarı bekleyeceğime hasan üçüncünün gol kralı olmasını hayal ederim daha iyi.ne de olsa aynı şey,ikisi de imkansız.
                      (bu düşünceler ziya doğana aittir. kaynak: görünen köy kılavuz istemez...)
                      Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                      Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• yattara 2. yarı maçlara başlasın musampa sol kanat'a çekilsin defansa güzel bi stoper alınsın shmek e özgüven verilsin siz o zaman marcelinhoyu görün
                        he birde kaleci alınırsa o zaman şampiyonluk (şu durumda olmamıza rağmen) gelir.

Yorum

• adam iyi oynuo ama biraz daha azimli olması gerekir
                          Gurbetçi Gençleriz BiZ

Yorum

• vay be fransız malı tigana bile inadına rağmen ricardinho yu forvetin arkasına koydu ama bizim ziya bunu hala yapmamakta diretiyo
                            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak DELETE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adam iyi oynuo ama biraz daha azimli olması gerekir
                              Sezon başından beri, denizli maçı hariç bu takıma ne kazandırdı?

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X