Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet, oyundan çıkınca ileride top tutmakta zorlandık..
    BORDO MAVİ

Yorum

• Marcelinho supersin sen bir trabzonsporlusun

Hep destek Tam destek arkadaslar !!!

Yorum

• adamin kalitesi belli..zamani gelecek bundan eminim... Bu Adam Avrupada Yildizsa kalitesiyle yildiz olmustur
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Marcelinhoyu gol atması için aldık ama o görevi ersen yapıyo.Marce ayağında ii top tutabilen bi futbolcu pres yapıyor top taşıyor hazırlık pasları çok ii.Kısacası oda bu tkıma lazım.Serbest vuruşları çok etkili.Tek sorunu fizik güç olarak biraz zayıf.
          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak GrandOFLee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            maçta çok katkısı oldu
            skora etkisi olmadıysa da sahada basmadık yer bırakmadı..
            skora etkisi oldu bence hasan bıraktığı yumuşak pasın ardından hasanın mondragon un çeldiği şutuna gökdeniz vurdu ve gol oldu bu bence asist kadar önemli
            marce bugün en ii oyununu oynadı daha ii olcağı kesin desteğimiz tabiki büyüyerek devam edicek o bizim tarhimizdeki en meşhur yabancı ve türkiye en az trabzon kadar şanslı böle bi yıldızı kendi liginde barındırdığı için

Yorum

• Yıldız diye ağlayıp duruyoduk ondan daha ii bi yıldız zaten gelmez.Ne kadar eleştirilsede iiki ricardo yerine onu almışız.
              Özkan SÜMER

Yorum

• marceye sonuna kadar destek maçlarda da çağırmak lazım aynısı bence jefersona yapalım morele ihtiyaçları var ondan sonra gerisi gelecektir..

Yorum

• Beyler golleri indirin bi bakın bi daha 3 goldede asistin pasını veren o.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• PAT'lıcak ama bakalım nezaman....
                    ben devre arasına kadar arkasındayım ve güveniyorum ... adamın kalıtesi belli artık saha sonuçlarıda iyi oluyo kısa sürede toparlar kendini
                    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• bi kere pasları çok olumlu ve etkili bikaç maç sonra dahada etkili olacaktır..
                      75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

• bugün ofansif olarak da defansif olarak ta görevini yerine getirdi diye düşünüyorum.Tek eksiği goldu.ahh o golü kacırmasaydı bi aşırtsa golü atacaktı ama neyse.Güzel oynadı kutluyorum kendisini.arkasında durmak gerekir.
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• MARCELINHO seni seviyoruzzzzzz
                          Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• bu adam patlayacak!!

iyi oynaması için skora etki etmesimi gerekiyor!!

herşeyini verdi bu akşam helal olsun böyle devam!!

Yorum

• patlıycaksan patla artık patladım patlamanı beklemekten

ama bu maç diğer maçlara göre iyiydi
                              “Türk demek Türkçe demektir; ne mutlu Türküm diyene.” M.Kemal Atatürk

Yorum

• 3 golü de Marcelinho hazırladı. Defansa yardım ediyor. Takım oyunu oynuyor. Top orta sahada bu adamın ayağına gelince rahatlıyorum. Abuk sabuk bir hareket yapmayacağını biliyorum çünkü. Taraftar destek olursa çok daha iyi oynayacaktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X