dusunme ozman sende bekle ve hor bak neler olacak avnıakerde gelıp ızlıcem bende ta kocaelınden ınsallah sallarız lıgıde turkıye takım gorsun hadı oglum marcelınho
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
başarılı bir futbolcu bunu konuşmaya gerek yok inşallah bizede faydalı olacak.yattara gibi çok çalım atan bir oyuncu değil ama adam eksiltmeyi iyi yapıyor.ceza sahası dışından şut çeken bir adama sahip olduğumuz için ayrıca sevinmeliyiz."Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
yıllardan sonra ilk defa duran top adamı geldı ıns bu sene cok gol atarız duran toplardan frıkıklerden
Yorum
-
bu yazı bundan tam bir yıl önce tomas jun için yazılmış, yazılan diğer yazılarda buna benzer nitalikte, efsane olacak diye almışız yarım sene sonra gönderene dek göbeğimiz çatladı... şunu demek istiyorum bie sene sonra inşallah marcelinho için yazdığımız yazılarıda alıntı yapıp bak geçen sene bu futbolcu için ne yazıyorduk diyen olmaz... kendi görüşüm ise türkiyede 2. hagi devrinin başlıyacağı inşallah..İlk olarak shadow tarafından gönderildiTAKIMIMIZ TARIHININ EN IYI TRANSFERLERINDEN BIRINI YAPMISTIR. JUN
mukemmel bir oyuncu. Eger uzerindeki baskiyi ve kabugunu kirarsa,
takimimizda efsane olacak bir oyuncudur arkadaslar. Kalbinizi ferah
tutun. Super bir oyuncu transfer ettik...yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
Yorum
-
inşallahİlk olarak tiftiko tarafından gönderildi-marcelinho- :Kalbimi Berlin'de bırakıyorum. Yüreğimi de Trabzon'da ortaya koyacağım
bu adam cook güsel işler basarır.
onun söylediği bu söz bile çok önemli bence.iyi şeyler yapacak inanıyorum
Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...
Yorum
-
bu adam cok sevimli bir adama benziyor aynen yattara gibi takıma daha da dostluk katacak gibi...
gerçi yattarayla pek ikili olmalarından yana deilim.
trabzondaki barlara almazlar ama
el ele verirlerse her aksam istanbula barlara ucabilirler valla.
trabzon havalanından cıkıs engellenmeli
ama adam gercekten cok semptaik öle deil mi?,
ha bi de 31 yasinda gostermio sanki ? ? cocuk gibi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum