Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya yeni haberim oldu transferden müthiş olay inşallah kulübe faydalı olur bence trabzonspor tarihinin ilk ve inşallah son olmayacak dünya çapında tanınan transferi yavaş yavaş olacak ama çok sıkıntılı oluyor.
    sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• hımm tamam pardon kusura bakmayındoğruu özür dilerim tekrardan çok heycanlandım
      Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi
        sözleşme kaç yıllık bilen varmı?
        Sözlesmesi 2009'a kadar
        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• burda çok şaşırmış

En son Cabri61 tarafından düzenlendi; 29.07.2006, 18:59.

Yorum

• <

Aman Allah'im inanmiyorum Marcelinhoooooooooooooooooo oooooooooo süper klas müthis harkülade nefis bir transfer
            Trabzonspor returns...

Yorum

• Hayırlısı Olsun.

Marcelinho'nun futbolculuğunu tartışmaya gerek yok.Çok iyi bir futbolcu,ama Fatih tekke ile birlikte olsalardı daha iyi olmazmıydı.Yıllardır aynı filmi izliyoruz.Güçlü bir takım yapacağız diyoruz,iyi adamlar alıyoruz ama aynı zamanda iyi adamlarıda satıyoruz.Şundan eminimki sezon ortasında herkes "keşke Fatihle beraber oynasaydı" diyecek.Kardeşim marcelinho geliyorda fatih niye gidiyor? Ah bir anlayabilsem...
              Herkese Merhaba

Yorum

• sevinin ula uşaklar heheheeehehehe, istanbul çatlasın artık az önce eziktvde bile verdiler haberi dağıtacağız istanbulu

BOOOOOOOOORDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Yorum

• Mavİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Yorum

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
                    sevinin ula uşaklar heheheeehehehe, istanbul çatlasın artık az önce eziktvde bile verdiler haberi dağıtacağız istanbulu

BOOOOOOOOORDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                    Bu mesajı görünce gözlerime inanamadım. tsmaniac sensin değilmi

Z.Kafkas'a bakın. Nasılda bakıyor
                    En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 29.07.2006, 19:15.
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• karsılayan arkadaslara cok tesekkürler cünkü cok kısa sürede haberimiz oldu ve hemen arkadaslar havaalanına koşmuş helal size

Yorum

• Marcelinho'ya coşkulu karşılama..

Trabzonspor'un yeni transferi Marcelinho, İstanbul'a geldi. ''I love you Marcelinho'' ve ''Şampiyon Trabzonspor'' diye tempo tutan taraftarlar, Brezilyalı oyuncuyu omuzlara aldı..
                        Trabzonspor Genel Saymanı Emin Kahraman ve basın sözcüsü Zeyyat Kafkas ile birlikte Almanya'dan İstanbul'a gelen Brezilyalı yıldızı Atatürk Havalimanına gelen bir grup Trabzonspor taraftarı omuzlara aldı, boynuna bordo-mavi atkı taktı.

Deneyimli oyuncu, burada yaptığı kısa konuşmada, ''Trabzonspor'a, başarılı olmak ve şampiyon yapmak için geldim'' dedi. Marcelinho, akşam saatlerinde Trabzon'a gidecek

ajansspor.com
                        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• helal be.. yönetim yavaş yavaş işleri rayına koyuyor.. hadi bi yıldız daha..
                          Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• Karşılamaya giden arkadaşlara teşekkürler.

Ayaklarınıza sağlık.
                            ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• hadi sırada denilson olsun

Yorum

• İlk olarak shogun61 tarafından gönderildi
                                ya şu resmi gördüm koptum resmen recep şu sana bakışı ve senin ona bakışın oy oy çatladım gülmekten yaaaa
                                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X