Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• marcelinho oynadığı 155 lig maçında attığı 65 golün dışında 44 de asist yapmış bilgilerinize

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi
      ya şu resmi gördüm koptum resmen recep şu sana bakışı ve senin ona bakışın oy oy çatladım gülmekten yaaaa
      arkadasa onu tanıyo gibi bakmış yaw yoksa

Yorum

• ya kimse kusura bakmasın,yönetimide yaptığı transferden dolatı kutlarım ama şu beyan hiç hoşuma gitmedi(trabzonu şampiyon yapmaya geldim)
        önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• allaha şükür bir transfer yaptık ama şu an en önemlisi yönetime baskı yapmak fatihi zorla gönderecekler yav.
          ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• ah bi denilson da gelse kim tutar.
            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• lazaroni denilsonu istemiyomuş bence istese alırız brezilyadan bi oyuncu alıcaz gibime geliyo denilson gelirde takıma alışırsa bizi kimse durduramaz tabi bi de forvet lazım fatihin yerine

Yorum

• Büyük bir topcu aldık. vatana millete ve TRABZONSPOR umuza hayırlı uğurlu olsun.
                BORDO MAVİ RENKSİZ YAŞAMAK ANLAMSIZ..AMANSIZ BİR HASTALIK BU, TEDAVİ GEREKSİZ ...

Yorum

• iyi güzelde bu marcelinho ya dengeleri bozarsa şimdi? söyleseydiniz uşaklar havalimanında yapmasın sakın öyle bişey

Yorum

• bu adam asist manyağı yaw,en sorunlu zamanlarında bile asist ve golleri bi sayının altına düşmemiş,çok iyi oldu valla.

bu arada hasanla beyto helal size süper karşılama yapmışsınız adama,tv de gördüm ağzım açık kaldı

Yorum

• marcelinho eşleştiğimiz takıma geçen sene 2 gol atmış ama ne yazıkki listede olmadığı söyleniyo inşaallah aramayız

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
                        marcelinho eşleştiğimiz takıma geçen sene 2 gol atmış ama ne yazıkki listede olmadığı söyleniyo inşaallah aramayız

Apoel'in Marcelinho kabusu !..

Trabzonspor'un yeni transferi Brezilyalı yıldız Marcelinho, Bordo-mavili ekibin UEFA Kupası'ndaki rakibi Apoel'i geçen sene Hertha Berlin formasıyla attığı gollerle kupada saf dışı bıraktı..

29 Temmuz 2006, 19:55

Trabzonspor'un Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin'den transfer ettiği Marcelinho, geçen sezon UEFA Kupası 1. Turu'nda Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Apoel'e her iki maçta da birer gol attı.

Almanya'da Hertha Berlin'in 3-1 kazandığı ilk maçta Apoel ağlarını 2 kez sarsan Brezilyalı futbolcu, bir golün de asistini yaptı. Bundesliga temsilcisi Hertha Berlin, Kıbrıs Rum Kesimi'nde oynanan rövanş maçının 90. dakikasında Yıldıray Baştürk'ün asistinde topu ağlara göndererek, Apoel'i UEFA Kupası'nın dışına etmişti.

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi
                          bu adam asist manyağı yaw,en sorunlu zamanlarında bile asist ve golleri bi sayının altına düşmemiş,çok iyi oldu valla.

bu arada hasanla beyto helal size süper karşılama yapmışsınız adama,tv de gördüm ağzım açık kaldı
                          sonun da brezılyalı bi orta sahamız var yaa.uzun bi aradan sonra

Yorum

• Karsilamaya gidenlere tesekürlerimi arz ederim güzel bir transfer insallah bu sene faydali olur.
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• şimdi haberlerde izledim helal olsun uşaklar inletmişsiniz istanbulu

Yorum

• En son Özkan Erdem tarafından düzenlendi; 29.07.2006, 20:48.
                                BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X